Kellemes téli ünnepeket!

SuperGalaxys

Igen, tudom, hogy csak holnap van Mikulásünnep, de már előre is kívánhatok kellemes ünnepeket azoknak, akik idetévednek, és méginkább azoknak, akik utána vissza is jönnek :) Szóval kellemes ünnepeket, és várjátok az ajándékot, mert én is hozok majd nektek valamit...

Uptdate: Na jó, nem hoztam... akkor majd karácsonyra :f

Wilwarin Clone Wars Fansite-ja

SuperGalaxys

Nem számítottam arra, hogy a blog indítása után egy-két nappal már társoldalt fogadhatok, de ez kifejezetten pozitív csalódásként ért. Wilwarin megkeresett egy linkcserével, én beleegyeztem, úgyhogy megvan az első társoldalunk! Katt a képre , ha az oldalára akarsz ugorni (gportal.hu/elfportal)

Saját 8. Rész: Battle Over Geonosis

SuperGalaxys

Alig írtam meg tegnap, hogy mindjárt jön az új részem, már jön is. Csak azt tudom mondani, mint az előzőnél. Egy új változat a Brain Invaders helyére. Na kezdjük is!

Harc Geonosis fölött

"A gonosz kitartó, de legyőzhető."

Poggle elfogva! Hatalmas nehézségek árán, a Köztársaság Geonosisra küldött erői legyőzték a geonosi sereg lázadó maradékát is, és elfogták a gonosz Poggle főherceget. Ahsoka Tano, Bariss Offe és Ki-Adi Mundi Jedi lovagok feladata Poggle őrizetbe vétele, és elszállítása Coruscantra, ahol bíróság elé állhat...

A titkos üzenet

Poggle főherceget éppen az egyik börtöncella felé viszik. Miután betessékelték a helyére, a két padawan és a Jedi Mester elindulnak a híd felé. Ott az egyik klón jelent valamit Mundi mesternek, közben Ahsokáék az egyik monitort figyelik. Bariss hátraszól Mundinak, mert a leadott üzenetek között van egy ellenőrizetlen is, (az amelyet Poggle küldött a csata végén a Geonosisról) de a klón kapitány úgy véli az csak egy véletlenül leadott kódsor lehet. Ki-Adi is egyetért vele, és úgy gondolja, nincs értelme ezzel foglalkozni.

 

De Grievous flottája megkapta Poggle üzenetét, és a kiborg vezér értesítette is Dookut. Hamarosan megkapja a parancsot, hogy az egész flottáját Geonosis fölé vigye. Persze ez meg is történik, és a rengeteg fregatt, valamint a Lucrehulk-anyahajók belépnek a hiperűrbe. Mikor megérkeznek a bolygó fölé, egy szempillantás alatt lecsapnak, és szétlőnek néhány kisebb hajót. A Jedi cirkálók ellenállnak. Ismét csak azt tudnám mondani, hogy 1-2 percet gyönyörködhetnénk a csatában...

Átszállás

Néhány átszállóhajó becsapódik Ki-Adiék Jedi Cirkálójába. Kommandódroidok, szuperharcik és rohamdroidok szállnak be a hajóra, és miután mindenkit legyőztek a folyosón, Grievous is csatlakozik hozzájuk. Felfelé haladnak, egészen egy liftig, ami klónkatonákat szállított a droidok elé. Grievous közéjük csap, és ő száll be a liftbe. Ahsokáék eközben szintén le akarnak menni, ám amikor kinyílik a liftajtó, Grievous már várja őket kieresztett négy fénykardjával. Összecsapnak. Ekkor láthatnánk egy kitűnő fénykardppárbajt, közben az űrcsata jeleneteit, ahogy a köztársasági hajók megtámadják a szeparatista droidvezérlőt. Közben Grievous elkábítja ellenfeleit, és elindul a börtöncella felé. Ám amikor kinyitja Poggle ajtaját, a geonosi elmenekül egy köztársasági hajóval, Grievous meg egy mentőkabinnal, és kiadja a parancsot a Köztársasági hajók szétlövésére.

A droidvezérlő elpusztítása

Erről a részről nem tudnék túl sokat írni főként csatából állna, amely 5-6 percig tartana. A Köztársasági cirkálók már lángolnak, a Resolute-nak mély lyuk tátong az oldalán, melyből lángok törnek ki, de végül egy vadászraj szétlövi az anyahajót, és ennek következtében a droidok azonnal megzavarodnak. Grievous kiadja a parancsot a taktikai droidoknak, hogy az egész flotta lépjen a hiperűrbe. AKik időben reagálnak, még elvihetnek néhány hajót, de így is nagy veszteségeket szenvednek.

Űrcsata! Ez a rész erről szól, és szerintem nagyon látványos is volna, ha megcsinálnák. De a Photoshopos képeket nézegetve, meg a szöveget olvasva, magunk elé képzelhetjük a látványt, amint a két hatalmas flotta összecsap.... Értékeléseteket várom kommentben:

Értékelésetek: 92%

 

 

 

Következő részem: Battle Over Geonosis

SuperGalaxys

Fogtam magam, összedobtam egy űrcsatás képet Photoshopban, és most bejelentem, hogy még a hétvégén jön (várhatóan) a Battle Over Geonosis című 8., és a Bounty Hunters című 3. epizód, melyek közül mindkettő egy-egy második évados részt helyettesít. Egyébként lehetőség szerint még várhatóak lesznek képek a részekhez, visszatérve a csatajelenetre, amely egyébként a Battle Over Geonosisban lenne látható. Addig is jó hétvégét mindenkinek! (És igen, tudom hogy szörnyen béna a kép, de most ettől tekintsetek el légyszi...)

Saját 7. Rész: Underground

SuperGalaxys

Végre olvashatjátok a blogon első saját szerzeményű részemet, olvassátok végig, értékeljétek, kritizáljátok, vagy dicsérjétek, nekem mindegyik jó : )

A föld alatt

"Ahol úgy tűnik, semmi sincs, ott várnak a legnagyobb meglepetések."

Győzelem! A Köztársaság megvetette lábát a szeparatisták által elfoglalt Geonosis bolygón, és elpusztították az ellenség droidgyártó üzemeit. Hogy a békét a sivár planéta minden pontján megőrizzék, Luminara Unduli tábornok folyamatos felderítéseket végez a bolygó kopár sivatagaiban.

Felderítés

Épp most is egy ilyen felderítés folyik, és Luminara meg egy klón robogókkal száguldanak a sivatagban. Hamarosan megállnak, éls kiderül, hogy homokvihar közeledik, de már nem tudnak visszamenni a bázisra. A mester azt javasolja, menjenek a hegyek felé, hátha találnak egy barlangot, ahol meghúzódhatnak. Azonban elkapja őket a homokvihar, és mivel nem látnak, és Luminara sem tud koncentrálni az erőre, belehajtanak egy szakadékba. Szerencsére a jedi a földre teszi a klónt, így épségben lejutnak, de a motorok megsemmisülnek. Előreindulnak a szakadék alján, ám egy geonosi katona egy szirtről megpillantja őket. Leereszkedik, és a vállánál fogva felhúzza a klónt a porfelhőbe. Luminara aktiválja a fénykardját, de már késő, egy hangtöltény csapódik mellé a földbe, ő pedig azonnal elájul a hullámtól.

Mentőakció

LAAT-k szállnak le a várakozó Anakinék mellé, és a pilóta jelenti, hogy elvesztek a felderítők. Anakin ráveszi Obi-want, hogy elinduljanak keresgélni. Rex és egy klón osztag is velük tart, és rá is bukkannak a szakadékra. Elkezdenek leereszkedni. Mikor leérnek a szakadék aljára, sikeresen eljutnak a hasadék végéig, ahol egy hatalmas barlang képződött. Itt geonosi katonákat találnak, valamint idomított szörnyetegeket. Ott van még Poggle is, amint éppen elit geonosi katonáknak magyaráz valami támadási taktikát. Persze azonnal észreveszik őket, és kaphatunk egy kis akciót. Anakinék vágják a geonosikat, Rex és a klónok is hősiesen küzdenek, de sajnos alulmaradnak. Poggle megadásra szólítja fel őket. Anakin először ellenzi, de végül felemeli a kezét. Rex azonban a csuklójából kilő egy jelzőrakétát.

A tetőpont

A pillanatnyi zavart azonnal kihasználják, és védekező alakzatba állnak. A jedik hárítják a lövedékeket. Ekkor Anakin meglátja, hogy Poggle menekül. Utánaered, és megküzd az elit geonosikkal.Közben Codyék is megpillantják a jelzőrakétát a radaron, és odaküldenek egy egységet. Anakin túljut a geonosikon, és követi Pogglét, aki a börtönhöz tart. Felkap egy fegyvert, és a raboskodó Luminara fejének szegezi. Megérkezik a felmentősereg, és OLYAN, DE OLYAN CSATÁT LÁTHATNÁNK, MINT MÉG SOHA! Anakin kirántja kardját, és villámgyorsan levágja Poggle fegyverét. Undulinak odaadja kardját, és elindul Poggle után, aki azonban még lead egy segélykérő üzenetet, de ezt Anakin nem látja. Letartóztatja a geonosit, kinek lázadói is megadják magukat.

Vélemény

Amikor először leírtam ezt a történetet a Clone Wars blogon kommentben, azt mondták, hogy tetszett nekik, csak nem olyan eredeti az előző két rész után. Ez lehet igaz is. Én úgy gondolom, a zombis megoldás nem túl eredeti, de nem is (annyira) rossz, de én csak amolyan "csináljuk, mert ez sok olyan gyereknek tetszeni fog, aki ilyenen nőtt fel" szüleményének tűnt. Hát igen, egy sorozatnál elkerülhetetlen az ilyen. De amit én írtam, az egy Star Wars folytatás, és szerintem nem is hasonlít annyira az előző két részhez.

Értékelésetek (kommentbe írjátok): 96%

 

Underground hamarosan

SuperGalaxys

 Már elkezdtem írni a 7. rész helyére érkező Underground című epizódot, és valószínűleg még a hétvégén felkerül az oldalra. A rész alaptörténete a Geonosik felkelése lesz, azaz hadseregük maradékának lázadásáról. Hogy nektek hogy tetszik azt majd megírhatjátok kommentbe, de én igyekeztem mindenképp elhozni a legmagasabb színvonalt zombik nélkül, és úgy, hogy ne legyen unalmas az előző két rész után.

Szóval folyamatosan írogatok, és folyamatosan felrakom ide a részeket. addig is majd még lesz egy pár bejegyzés, de már mindjárt jönnek a részek. Addig is kitartást!

 

December

SuperGalaxys

Elkezdődött 2009 utolsó hónapja. A blog szempontjából ez különösebben nem jelent semmit. Clone Wars szempontjából is csak annyit, hogy ezen a hétvégén jön ki a trailer alapján nem túl étvágygerjesztő Brain Invaders című rész. Persze helyette is fog jönni majd az én verzióm, a Battle Over Geonosis, mely név alatt egy olyan űrcsatás rész értendő, melyet még nem láthattunk/képzelhettünk el a Clone Wars történetében. Persze ez csak az én véleményem, lehet, hogy szerintetek béna lesz, de majd meglátjuk. 

Hamarosan várható ezen kívűl még a Bounty Hunters, és az Underground, melyek hasonlóan látványos részek lennének. (szerintem). Aztán persze még kb. három hét iskola, aztán Karácsony, majd újév. Addig is mindenkinek kitartást, már mindjárt szünet : )

süti beállítások módosítása