A NAGY második évad trailer

SuperGalaxys

Ééééés... itt van a NAGY második évad trailer! Olvassátok, s képzeljétek:

1. Egy szeparatista flotta képei az Aridian felett.

2. Egy köztársasági flotta tör ki a hiperűrből.

3. Hangtalan űrcsatát láthatunk az Aridian felett.

4. Fekete háttér előtt egy sötétkék, fényes felirat: JÖN...

5. Ilyen gyors, eposzi zene (:P), alatta gyorsan változó, kb. egy másodperces képek: egy keselyű zuhan, majd szétrobban egy erdő felett. Klónok ugranak ki egy hatalmas tisztásra, és összecsapnak a droidsereggel, rengeteg kalózhajó közeledik a kamera felé egy aszteroidamezőben, Trench egy taktikai droid hologramjának: Szétszedjük őket!, Gunray, Sidious, Dooku, Groievous arca gyorsan egymás után, majd YOda ahogy kinyújtja a kezét.

YODA: A háború folytatódik...

6. Cody egy nehézlöveg előtt.

CODY: Tűz!

7. Nehézlövegek lőnek egy gömbhajóra, mely egy tisztásról száll fell.

8. A Rattatakon Ventress aktiválja zöld-kék fénykardját.

9. PAntora fölött nagy csata dúl.

10. Star Wars The Clone Wars 2. évad

11. Leaders

12. Grievous arca közelről.

GRIEVOUS: Támadásra felkészülni! (Ez angolul hangzik jól: Prepare for attack!)

12. Kövesd a clonestories.blog.hu-n!

 

 

Következő rész: Return to Aridian

SuperGalaxys

Nos, lement az évadnyitó duológia (az előbb majdnem évadzárót írtam :P), úgyhogy jöhet a második duológia, a Return to Aridian :D

Ebből is a következőt vegyük szemügyre, a Return to Aridiant! Több szereplő is vissza fog térni a részben, aki régebebn már szerepelt, pl. Trench, és Nute Gunray. A részben egy epikus űrcsatát fogunk látni, és talán Aridian felszínét is megcsodálhatjuk majd :P Szóval remélem tetszeni fog.

A rész amúgy valamikor a héten jönni fog, remélem :P

 

Saját 2. évad 2. rész: Kill the Killer

SuperGalaxys

Ez itt a következő részem, a Kill the Killer, mely a Horton Bane duológia második, egyben befejező részét képviseli. A részben felbukkan a hősiesség, önfeláldozás, Horton Bane, és Grievous. Na nézzük, hogyan is!

Rablás! Horton Bane bosszúra vágyik

a testvére gyilkosának tartott Anakin

Skywalker ellen! A fejvadász lepaktált

Darth Sidiousszal, aki nem szalasztja

el a lehetőséget, hogy Skywalkert a

Sötét Oldalra állítsa, így Hortonnal

elraboltatja Padmé Amidala szenátort,

hogy Anakint odacsalja. A bűnöző most

lopott hajójával száguld az Utapau rend-

szer felé...

 

Szervezkedés

Horton Bane belép a trandoshi guberáló pilótafülkéjébe, és kinyitja az oldalsó tárolórekeszt, ahol Padmé fekszik megkötözve. Horton afelől érdeklődik, hogy telt az éjszakája, mire Padmé nem válaszol. Bane újra bezárja, majd leül a vezérlőpulthoz, ahol felhívja Sidioust. A sith nagyúr elmondja neki, hogy Skywalker legyőzése nagyon fontos a Szeparatisták számára is, ezért ők is részt vesznek a játékban. Felállítottak az Utapau fölött egy blokádot, és az ön rendelkezésére is bocsáltanak néhány droidot. Horton biztosítja, hogy együtt fog velük működni, majd bontja a kapcsolatot. A hajó ezután kilép a hiperűrből. Előtte egy Szeparatista flotta van, mely hat Munificent-osztályú fregattból, két Recusant-osztályú rombolóból, és a Láthatatlan Kézből áll. Ekkor hívják Hortont. Grievous az. A fejvadász azt mondja, már rég meg akarta ismerni a tábornokot. A tábornok nem viszonozza a köszöntést, csak szól Hondonak, hogy szálljon le a Láthatatlan Kéz hangárjába. Horton így is tesz.

Eközben a Resolute-on Anakin hívást kap egykori mesterétől, hogy a Hírszerzés megtalálta Grievous flottáját az Utapau rendszerben. Ekkor egy tiszt lép Anakin mögé, és azt mondja, kiszámolták Horton pályáját, ami az Utapaura visz. Obi-wan megsimogatja a szakállát, úgy véli, összefüggés lehet a két eset között. Anakin mondja, hogy máris megy. Obi-wan erre utánakiált, hogy Fisto mester flottája közelebb van. Anakin erre azt mondja, hogy akkor ő is vele tart, mivel jobban ismeri a Bane-családot , mint Fisto mester. Obi-wan végül beleegyezik.

Támadás

Hamarosan hat Venator-osztályú csillagromboló tűnik fel a szepi flotta előtt. Grievous kiadja a parancsot a támadásra. A két flotta összecsap. Egy kis idő múlva a hajó kapitánya jelenti, hogy egy trandoshi hajó hagyta el a Láthatatlan Kezet, és a bolygó felé tart. Anakin azonnal rájön, hogy Horton az, ezért szól Rexnek, hogy készítse fel az osztagát. Fisto azt mondja, ő átszáll Grievoushoz, és megküzd vele, mivel nem mindennap van alkalmuk az elfogására. Ahsoka azt mondja, ő lemegy Anakinnal, de a jedi elutasítja, azt mondja, Grievous erős ellenfél, úgyhogy szükség lesz Ahsokára Fisto mester mellett. A padawan végül kénytelen-kelletlen beleegyezik a dologba.

A trandoshi guberáló landol a bolygón. Belőle Horton száll ki, maga után hurcolva Padmét. Mögötte kommandódroidok és két Magna Guard lép ki a gépből. Horton arra utasítja a kommandósokat, hogy a széles szellőzőakna falán várják be a klónokat és a jedit, a Magna Guardokat pediga  saját védelmére rendeli. Ő pedig elindul Padméval egy vasúti sínpálya mellé.

Két csapatszállító röppen ki a Venator fölső hangárjából. Az egyikben Fisto és Ahsoka, a másikban Anakin és a klónjai utaznak. Grievous hajójának hídján az egyik droid jelenti a tábornoknak, hogy két csapatszállító közeledik, az egyik oylan pályán, hogy le tudna szállni a hangárjukban. Grievous először meglepődik, de aztán rájön, hogy jedik vannak a dologban. Túl nagy a csábítás az újabb fénykardokra a gyűjteményébe, így azt mondja, hogy engedjék őket leszállni. Az LAAT/i meg is érkezik, és landol a Láthatatlan Kéz hangárjában. Fisto és Ahsoka kiszáll, majd elküldi a hajót. Gyorsan elintézik a két őrdroidot, akik amúgy elméjült beszélgetést folytatnak a legjobb olajtípúsokról, majd elindulnak az egyik folyosón.

Az egyik nagy víznyelő akna falában épült egykori bányászállomás tetejére szállnak le Anakinék. A jedi kiszáll a szállítóból. Közben két szinttel lejjebb Horton Bane is látja a leszálló hajót, és megjegyzi, hogy ideje felhívni a jedit. Anakin holovevője a klónok között szólal meg, de inkább elvonul az LAAT túloldalára, mert sejti, hogy Horton tudja, mi van Padmé és közte. Nem sejti honnan, de szinte biztos benne. Bekapcsolja a készüléket. Azon megjelenik Horton Bane és Padmé hologramja. Bane azt mondja Anakinnak, elfogta a szenátor barátnőjét. Megmondja, hogy szeretné, ha Skywalker találkozna vele két szinttel lejjebb. Ezenkívűl bebizonyítandó Padmé valódiságát, belelő egyet a szenátornő karjába. Az adás ezzel véget ér. Anakin keze ökölbe szorul.

A hajón a zöldes fényű folyosón Fisto és Ahsoka futnak, amikor hirtelen meghallják a jellegzetes fém karmok koccanásait a hajó padlóján. A kanyarban feltűnik Grievous. Felkacag a szokásos recsegő hangján, majd kijelenti, hogy ezúttal se Fisto, se Anakin taknyos padawanja nem fog megszökni. Ahsoka és Fisto erre aktiválják a fénykardjaikat. Grievous is két pengét kapcsol be, és megtámadja őket. Jól harcol egyszerre két ellenséggel is, de lassan visszaszorul. A folyosó itt emelkedő szöget vesz fel, így Grievous hátrányba kerül. Gyorsan elkezdi pörgetni a kardjait, mire Fisto és Ahsoka közös erővel eltaszítja. A tábornok kimegy a folyosó végén lévő ajtón, így a hangár tetejéhez közel lévő hídra érnek. Grievous ekkor szétválasztja karjait, és két további kardot húz elő.

Leszámolás

Anakinék hamarosan elérik egy egykori lift aknáját, mely egy hatalmas, sötét szellőző mellett fut lefelé. A szellőző négyzet alakú (kb 10x10 méteres) tetejét törmelék fedi, így lent tökéletes sötétség várható. Anakin megjegyzi, hogy számítsanak meglepetésekre, azzal leugrik a liftaknában. A klónok kábeleken követik. MIkor leérnek, szinte koromsötét van. Anakin a klónok felé fordul, és utasítja őket, hogy kapcsolják be a sisaklámpákat. Ekkor fény derül az Anakin háta mögött lévő három kommandódroidra. A jedi gyorsan megfordul, és levágja őket, ekkor azonban a liftakna két oldalán lévő ládák mögül is előugrik két kommandódroid. Lelőnek két klónt, szerencsére őket is el tudják intézni. VIsszaszorulnak a hatalmas szellőző aljához, amikor hirtelen az egyik klónt felülről ragadja meg valami. Odavilágítanak, és látják, hogy vagy húsz kommandódroid lóg az akna faláról. Mikor fény vetül rájuk, ők is tüzelni kezdenek, és négy klónt megölnek. Anakinék körbe vannak kerítve. A jedi az Erő segítségével gyorsan eltaszítja a kijárat felőli oldalon lévő komamndódroidokat, majd utasítja a század maradék részét, hogy siessenek. Mikor kirohannak a kis ajtón, szól a klónoknak, hogy minden gránátukat dobják hátra. A hátuk mögött az egész akna felrobban.  Elindulnak egy lefelé vezető rámpán Bane felé...

Eközben a hajón Grievous elé megérkezik Fisto is. Grievous azt mondja, itt az idő, hogy leszámoljon Kittel. A mester elmosolyodik, és megjegyzi, hogy összekeveri kettejük szerepét. Azzal, ráront a kiborgra, és újból párbajozni kezdenek. Négy kard ellen már nem boldogul olyan könnyen, ezért hátrakiált, és erre megjelenik Ahsoka, aki két szökkenéssel Grievous háta mögött terem. Előrántja kardját, és ő is harcol a tábornok ellen. Az felváltva harcol három kézzel Fisto és Ahsoka ellen. Mikor egyszer a lány felé fordul, a nautoli levágja a vele foglalkozó egy kezet. Grievous teljes erejéből Fistora támad, aki ellöki magától. Akkor égett végű csonk kezével elüti Ahsokát, és el is indul feléje, hogy elintézze. Szerencsére Fisto időben kapcsol, és Grievousra zúdít egy kis törmeléket a hangár tetejéről. Grievous alatt leszakad a híd is, és lezuhan, hátában a sok törmelékkel. Fisto magához rántja Ahsokát az Erő segítségével, majd hív egy szállítót. Az LAAT/i hamarosan meg si jelenik, ő pedig a padawannal együtt beleugrik, majd elmennek. Mikor Grievous ledobja magáról az egyik acélrudat, már se híre, se hamva a Jediknek.

Anakin, Rex és Denal, valamint két másik klón maradt csak meg. Ők azonban megjelennek Bane-ék előtt. Anakin bekapcsolja a kardját, és a fejvadász felé szegezi. Azt mondja, vége a játéknak, és nem tudja legyőzni, nem egy jedi. Horton halál nyugodtan azt mondja, hogy ő nem, de valakik igen. A vonat mögül ekkor előugrik a két Magna Guard, és megtámadják anakint. Míg az elsővel megküzd a másik elintézi az egyik klónt, és majdnem Rexet is, de Anakin időben levágja a fejét. Ekkor azonban a Magna Guard megfordul, és fej nélkül folytatja a harcot. Horton látva, így nem tud győzni, fogja Padmét, és felugrik vele a vonatra, majd elindítja a járművet. Anakin épp legyőzi a Magna Guardot, és gyorsan felugrik az egyik vagonra. Rexnek, és Denalnak is sikerül ez, a harmadik klón azonban elvéti az ugrást, és lecsúszik a vagonról, mikor kiérnek a szakadék fölé. A vasút követi a víztározó falát lefelé. Anakin gyorsan tör előre, hamarosan eléri Bane-éket. Akkor azonban a fejvadász Padmé fejéhez szorítja a pisztolyát, és azt mondja, ha a jedi csak megmozdul, lelövi. Anakin leereszti a kardját. Horton Bane elvigyorodik, úgy befolyásolhatja Anakint, ahogy akarja. Akkor azt mopndja neki, hogy ha feláldozza magát a feleségéértm, akkor ő sértetlenül távozhat. Padmé azt suttogja, hogy "Anakin, ne..." De a jedi leereszti a kardját, és felemeli a kezét. Horton rászegezi a pisztolyt. Ekkor megérkezik Denal és Rex. Egy pillanatra a két klón megdermed, de aztán Denal megszólal, hogy ő ölte meg Cad Banet. Anakin odakiált, hogy ne mondja meg, de Horton már Denal felé rohan. Kilövi a klón kezáéből a puskát, amjd ráugrik, és fegyverének tusával betöri Denal vizorját. A klónnem tud védekezni... Ekkor azonban Horton mellét egy fénykard metszi át. Bane dühösen hátranéz, majd utolós erejéből megfogja Denalt, és a vagon széléről legurul vele a mélybe. Anakin hiába kap utánuk, mindketten lezuhannak a víztározó aljára. Anakinnak ismét ökölbe szorul a keze, de neki most Padmé a legfontosabb. Már nem tegezheti, de megkérdezi tőle, hogy jól van-e. Ő köszöni ismét a jedi lovagnak. Közben az egyik klón emgállítja a vonatot. Ekkor érkezik a csapatszállítójuk. BEszállnak, és elhagyják Utapaut.

Az űrtér már tiszta, a Venator hangárjában Obi-wan megjegyzi, hogy nem is volt olyan nagy butaság, hogy Anakin is menjen.

Denal

Persze a Cargo of Doom alapján Denal ölte meg Horton Banet. Ez a rész ismét bemutatja a klónk hűségét a tábornokukhoz, és a köztársasághoz. NEm tudom hogy fog tetszeni, mindenesetre ezzel a résszel neveztem kav12 részíró versenyére is. Nos, remélem tetszett :P

 Értékelésetek: 97%

 

Minisorozat

SuperGalaxys

Most kav12 is csinál éppen egy minisorozatot, és arra gondoltam, hogy ez milyen jó ötlet, és hogy milyen keveset tudunk a harmadik és a negyedik rész közötti időszakról.

Szóval: lehet, (sőt elég valószínű), hogy fogok csinálni egy sorozatot a Birodalom aranykorának idejéről, főszerepben Vaderrel, és az 501-esekkel. Időszakilag legfőképpen a Nagy Jedi tisztogatást, és a Galaktikus Polgárháború első két évét venném célba. Egyelőre egy évadot tervezek, kb. tíz epizódot, közben pedig majd eldöntitek, hogy kell-e több.

Egy epizód nem lenne olyan hosszú műsoridejű, mint egy CW rész, kb. tíz perces. Valamint azt még hozzá kell tenni, hogy kb. olyan szintű animáció lenne, mint amilyen a TCW-jé, esetleg az emberábrázolás kicsit szebb.

Az is lehetséges, hogy talán a Dark Time címet fogja viselni. Egyelőre ennyi. MAjd valamikor még jelentkezek.

Társoldal problémák

SuperGalaxys

Ma megpróbáltam átszerkeszteni a társoldalak menüt, aminek eredménye totális káosz lett, úgyhogy kénytelen leszek újra létrehozni... Valószínűleg word-ben fogom megcsinálni, mert ott könnyebb rendezni, aztán bemásolom ide.

 Szerk.: Megoldva! :)

 

süti beállítások módosítása