Minisorozat

SuperGalaxys

Most kav12 is csinál éppen egy minisorozatot, és arra gondoltam, hogy ez milyen jó ötlet, és hogy milyen keveset tudunk a harmadik és a negyedik rész közötti időszakról.

Szóval: lehet, (sőt elég valószínű), hogy fogok csinálni egy sorozatot a Birodalom aranykorának idejéről, főszerepben Vaderrel, és az 501-esekkel. Időszakilag legfőképpen a Nagy Jedi tisztogatást, és a Galaktikus Polgárháború első két évét venném célba. Egyelőre egy évadot tervezek, kb. tíz epizódot, közben pedig majd eldöntitek, hogy kell-e több.

Egy epizód nem lenne olyan hosszú műsoridejű, mint egy CW rész, kb. tíz perces. Valamint azt még hozzá kell tenni, hogy kb. olyan szintű animáció lenne, mint amilyen a TCW-jé, esetleg az emberábrázolás kicsit szebb.

Az is lehetséges, hogy talán a Dark Time címet fogja viselni. Egyelőre ennyi. MAjd valamikor még jelentkezek.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonestories.blog.hu/api/trackback/id/tr122320852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kav12 2010.09.24. 19:24:02

Már nagyon várom, ugyanis szinte az az időszak az egyik kedvencem, mert abban az a jó, hogy ott nagyon kevés dolog van, hogy mi kötött. Kb a szereplőkön kívül semmi. Minden más kötetlen, így ott sok minden van xĐ Képregények, játékok, stb.
Tehát várom :)
Üdv,
kav12

kav12 2010.09.24. 19:24:38

Ja, mellesleg miért nem írsz a jedirend.com-on lévő Ruins of the Republic c. virtuális sorozatba? Az épp ezt az időszakot csinálja :P
Csak jelentkezni kell :)
süti beállítások módosítása