Egy év, másfél évad, és látogatók.

SuperGalaxys

Ez a nap más mint a többi.

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt egy dolog.

Az a dolog egy új kis oldalacska volt a Világháló hatalmas szövevényében, de a blog akkor született. És ez az esemény az én másik születésnapom, amikor ha ajándékot nem is kapok, de legalább olyan boldog vagyok :P Megtörtént!

!EGY ÉVES A BLOG!

 

Mikor létrehoztam, nem gondoltam volna, hogy valaha eddig eljutok! De hogy is jutottam el idáig? :P

Valamikor... öh... kissé régebben, mint egy éve, megjelent a Legacy of Terror nevű borzalmasan béna The Clone Wars epizód, aminek pedig inkább hálásnak kéne lennem, mert rengeteget köszönhetek neki. Tehát, én kemény 12%-ra értékeltem a Clone Wars blogon, mert nem tetszett nagyon ez a zombis dolog, és most először bevallom, nagyon meg se néztem a részt mielőtt értékeltem... khm... Tehát, énnekem nagyon nem tetszett az a rész, ezért kommentben írtam oda egy részt, mely mondható az Underground első vázlatának is. Ez valahogy így nézett ki:

Néhány geonosi Poggle vezetésével elkezd üzemeltetni egy titkos földalatti droidüzemet, amelyet csak végszükség esetére építettek. Mikor Luminara Kullancsal felderíteni megy, megtalálja az üzemet, de foglyul ejtik őket. Obi wan és Anakin elmegy megkeresni Rexxel, Codyval, meg egy klónosztaggal. Betörnek a gyárba, de őket is elfogják. Windu és Ki Adi pedig odavezetik a csapataikat, ahonnan az utolsó üzenetet kapták Skywalkeréktől. A klónok felfedezik a droidgyár nyomait, és megkezdiuk a behatolást. Ekkor azonban több ezer droidot küldenek fel, és egy hatalmas harc kezdődik. Eközben Anakinéknak valahogy sikerül megszökniük, és elindulnak a vezérlőközpontba. Leállítják a gyártási folyamatokat, majd feljutnak a felszínre. A klónok lassan legyőzik a maradék droidokat, és GYŐZELEM!

Szépen elküldtem a kommentemet, és pozitív visszajelzéseket kaptam, tehát másoknak is tetszett a rész. Ennek én nagyon örültem, de ekkor még nem jutott eszembe a Clonestories ötlete. Aztán a férges gyalázat folytatódott a Brain Invaders formájában, melyet szintén megajándékoztam egy alacsony százalékozással. Ezenkívűl megírtam egy másik vázlatot is az Undergroundhoz, ami már nagyjából a végleges történet volt. És akkor ffixer indította a híres részíró versenyt, mert elég sokan reagáltak ezekre a kitalált részekre. Ezután, November 27-én, 20:33 perckor, tehát pontosan egy éve, megírtam a blog első bejegyzését. Akkor a blog még teljesen másképpen nézett ki, csak az alap "Bunker" kinézetet viselte. Nem sokkal ezután meg is jelentek az első részeim. Közben, a Svivreni kelepcével Wilwarin is elkezdte írni a részeit, és végül meg is nyerte a történetíró versenyt, de ez már fél évvel később volt... 

Én pedig fejlesztgettem a blogot, kisebb-nagyobb sebességgel, gyűjtögettem a társoldalakat, és ha hiszitek, ha nem, észre se vettem, és elszállt egy egész év... Nem ez az első weblapom, de ez nőtt legjobban a szívemhez. És még szeretném folytatni jó sokáig, amíg bírom ichlettel, amíg létezik Star Wars, és amíg létezik a lelkesedésem! 

Eltelt egy év, és ezúttal szeretném megköszönni azoknak, akik nélkül a blog nem lenne az, ami:

Wilwarinnak, mert tetszett neki az ötlet, és mert első törzsvendégem, és társoldalam volt,

 kav12-nek, aki az oldal másik nagy törzsvendége, és mindig meghallgatja az ötleteimet, és mert van valaki, akinek SPOILER-ezhetek :P,

NeSsonnak, amiért annyiszor segített a részekben, és meghallgatta a véleményemet,

 ffixernek, aki megírta az első kommentet,

Tetezuinak, amiért a társoldalcsere kérelmével elintézte, hogy aktívan használjam az msn-t,

A billentyűzetemnek, amiért hősiesen, könnyek nélkül tűri a verést,

És persze George Lucasnak, Dave Filoninak, és a Star Wars és a TCW minden alkotójának, akik nélkül nincsenek zombik, amik miatt elkezdek részeket írni :P

És mindenkinek, aki valaha megnézte a blogomat, és akár elolvasott egy szót.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

(és várom vissza őket az örökkévalóságig, mert ha létezik végtelen sok Univerzum, az egyikben a blog örökké él.)

(Ui.: Nézzetek be az epizódok menübe! A napokban felkerül oda valami meglepi ;) :D)

Verseny eredményhirdetés

SuperGalaxys

Ugye nemrég van lezárva ez a verseny, igazából már egy hete kinn kéne lennie ennek a bejegyzésnek, de most nézzük a hatalmas eredményhirdetést!

1. napirendi pont

Bejátszások a részeimből, és a második évadomból. Mindenki el tudja képzelni :P

2. napirendi pont

A versenyre Wilwarin és kav12 jelentkezett, és egyikük megnyerte! Először is, nézzük, mi lett volna az általam kitalált megoldás, mely tíz pontot ért volna :P

Tehát! A megoldás az lett volna, hogy.... nincs megoldás! Nincs benne hatalmas logikai következetlenség! Mondtam, hogy szemét lesz a megoldás ;) Ennek ellenére kav12 mégis talált másfél pontnyi megoldást, tehát ő a győztes!

Kav12 egy képet nyert bármilyen témában, és egy oklevelet is, írja ide, hogy milyet szeretne :)

Előzmények

SuperGalaxys

Úgy döntöttem, hogy leírom a megíratlan részeket, de azzal a különbséggel, hogy azokra a jelenetekre térnék ki, amik máshogy vannak, mint a hivatalos verzióban.

 

Holocron heist

Lépegetők menetelnek a feluciai növények között. Az egyik belsejében Anakin és Obi-wan beszél Ahsokával. A padawan azt mondja, hogy készül megütközni a droidokkal. Obi-wan azt mondja, hogy mikor hívja őt, azonnal vonuljon vissza, mert hamarosan, ha minden igaz, érkezik az erősítés. Ahsoka bólint, majd a hologram eltűnik. Obi-wan Anakinhoz fordul, és azt mondja neki, hogy reméli, Ahsoka nem róla fog példát venni. Anakin elmosolyodik, és azt mondja, hogy Ahsoka más, mint ő. Ekkor az egyik klón jelenti, hogy a droidok megérkeztek. Obi-wan kiugrik a gépből Anakinnal együtt, és elkezdik hárítani a droidok lövéseit. Az űrben kilép három jedi-cirkáló, az egyik hídján Woffle parancsnok áll, és az egyik tiszt azt mondja neki, hogy nincs kapcsolat. Közben Plo Koon felszáll az osztagával.

(Az események innentől a hivatalos verzió szerint vannak, egészen odáig, ahol az lenne, hogy Yoda megérzi, hogy behatolók érkeznek a templomba.)

Miközben Bane elindul az akcióra, Anakin és Obi-wan beérnek a kommunikációs terembe. Ott lezajlik Yoda jelenete, annyi különbséggel, hogy csak azt mondja, zavart érez az Erőben. Windu elrendeli, hogy készültség legyen, hátha Coruscantot, vagy a Templomot fenyegeti valami. Észre is veszik, hogy egy sikló megáll a Jedi-templomhoz közel, de aztán megy is tovább. Azt azonban nem látják, hogy a járműből kiszállt Bane és Todo is.

(Innentől nem változtatnék semmin.)

 

Cargo of Doom

Ez a rész nem nagyon különbözne a eredeti verzióból, a változtatások csupán azok, hogy többet látunk Denal és Cad Bane harcából. Bane megfordul, és lelövi a másik klónt, de Denal nekiugrik. A fejvadász leveri róla a sisakot, majd vállba lövi, amitől az elkábul. Ezután felemeli a klónt, és le szeretné hajítani, ám az felébred, fejbevágja, a pillanatnyi előnyét kihasználva megfogja a fegyverét, és lelövi Bane-t.

A másik változtatás, hogy a hajó nem azért robban fel, mert bekapcsolják az önmegsemmisítést, hanem mert a sérült, és ellenőrizetlenül hagyott hajtóművek túltöltődnek, és megsemmisülnek (így lehetséges, hogy a Bounty Huntersben megmarad a hajó roncsa.)

 

Senate Spy

Ez a rész nem lenne más, mert előzménye a Landing at Point Rainnek. Csak annyiban különbözik, hogy a gyár, melynek terveit megtalálják, egy földalatti droidüzem.

 

Landing at Point Rain

Ez egy majdnem tökéletes epizód, nem változtatnék rajta ;)

 

Weapons Factory

Ez is ahsonló lenne, mint az igazi, csak Barissék ugyebár a katakombákon át eljutnak a földalatti üzembe, és kijutnak, mielőtt felrobbanna, mert nem játszunk feláldozommagamdetúlélemjátékot.

 

Tudom, nem voltak teljes értékű részek, de remélem azért ad valami képet az előzményről: )

Szülinapi design!

SuperGalaxys

Bizony, rohamosan közeleg az oldal első születésnapja :D Már csak valamivel kevesebb, mint egy hét, és egy évesek leszünk :P Már nagyon várom a nagy napot, és el is készítettem ezt az új kinézetet. Majd a Nagy Napon, pontosan abban a percben, mikor a blog megszületett, jön egy bejegyzés az oldalról :P MÁR VÁROM NAGYON! :D:D

SuperGalaxy oldala

SuperGalaxys

Feltöltöttem egy új kinézetet a másik oldalamra, és mostantól többet fogom fejleszteni :P Nézzetek fel néha ;)

Új kronológia!

SuperGalaxys

Frissítettem a kronológián! Ezúttal az egész egy nagy kép lett, amin látjátok a tagolódásokat, és az eseményeket is, természetesen időrenben. Remélem elnyeri tetszéseteket. Amúgy a stílusa kissé olyan, mint maga az oldal :P

Ezenkívűl felhívom figyelmeteket, hogy kikerült a nyolcadik rész, és készítettem hozzá két képet is! Jó idővonal-tanulmányozást, és olvasgatást! ;)

Saját 2. évad 8. rész: Seeing the Future

SuperGalaxys

Már nagyon vártam, hogy elolvashassátok ezt a részt, és végre itt az alkalom! Remélem élvezni fogjátok, és írtok róla véleményt :P

Pillantás a jövőbe

"Attól még, hogy valamit valaminek hiszel, lehet, hogy egészen más."

Ass’ hessian még mindig szabadlábon! A kitűnő trandoshi tábornok ezúttal a Peremvidékre utazott, hogy eltűnjön az őt kereső jedik elől. Új búvóhelyéül a Mustafart választotta, a kietlen lávabolygót, és itt egy bányászállomáson húzta meg magát. Eközben Anakin Skywalker és padawanja, Ahsoka Tano a Mandalore bolygóról tart vissza a háborúba…

 

Álom és intézkedés

Egy jedi-komp száguld a hiperűrben. A belsejében, a pilótafülke mögötti szobában, kétoldalt egy-egy ágy van felállítva. Az egyikben fekszik Ahsoka, és igencsak rosszul alszik, mivel forgolódik, és motyog magában. Elmosódott szélű képként látjuk az álmát. Anakint látjuk egy lávabolygó lávafolyóján sodródva egy kis platformon, ami nt wegy képernyőn nem látható alakkal vív éppen fénykardpárbajt. A következő képen azt látjuk, amint elrugaszkodik a platformról, és repül a szárazföld felé, azonban a láthatatlan ellenfél fénykardja leszeli a bal karját, és két lábát, mire ő a vulkáni hamuba hullik… Ezután azt is láthatjuk, ahogy teste lángra kap, és a hatalmas fehérségbe vész… Ahsoka ekkor felriad. Gyorsan kikászálódik az ágyból, egy fehér köpeny van rajta. Kisétál a pilótafülkébe, és nézi a hiperűrt. ekkor mestere is melléje lép, és a vállára teszi a kezét. „Mi a baj, Szájas?”, kérdi tőle. „Semmi…”, válaszolja Ahsoka lesütve a szemét.

A következő képen az látjuk, amint a kamera a Jedi Templom épülete felé közelít. A kommunikációs központban ismét egy csomó jedi gyűlt össze. A holoasztalon Plo Koon, Kit Fisto, Luminara Unduli és Ki-Adi Mundi hologramja látszik, míg a Jedi Tanács többi tagja rendesen jelen van. Ki-adi megszólal: azt mondja, hogy a hírszerzés megerősítette, hogy Ass’ hessian a Mustafaron van. Windu erre azt mondja, hogy akkor haladéktalanul oda kell küldeniük valakit. Kit Fisto azt mondja, hogy gyorsan kell cselekedniük, mert az a gyík egy pillanat alatt kislisszanhat a markukból. Yoda mester Luminarához fordul, és azt mondja neki, menjen ő, mivel ő van legközelebb a Mustafarhoz. A jedi nő bólint, majd a hologramja eltűnik. Plo Koon azt mondja, hogy Ass’ hessian elfogása nagy győzelem lenne, mivel most Grievous után talán ő a legveszélyesebb a szárazföldi csapataikra nézve.

Egy Mustafari bányászállomás irányítótermében Ass’ hessian áll. A mögötte lévő holoasztal hirtelen aktiválódik, és megjelenik rajta Dooku gróf hologramja. A gróf azt mondja Assnak, hogy Sidious nagyúr értesítette róla, hogy a Köztársaság felfedezte a rejtekhelyét. Ass erre azt mondja, hogy azoknak a gyáva férgeknek mindenük a kémkedés. Szerinte már rég megnyerte volna a háborút a Konföderáció, ha a nyamvadt köztársaságiaknak nem lenne az a vacak hírszerzésük. Dooku azt mondja, hogy a Hírszerzés likvidálása majd a következő lépés lesz a háborúban, először azonban most az a legfontosabb, hogy Hessian biztonságban legyen. Ezért Dooku azt mondja a trandoshinak, hogy odaküldi hozzá az új tanítványát. Egy csuklyás alak holoképe jelenik meg mellette. Ass azt mondja, vigyorra húzódó szájjal, hogy méltányolja, hogy a gróf nagyra becsült tanítványa egy ilyen félreeső bolygóra is eljön a kedvéért. A gróf erre azt mondja, hogy a tanítványa számára ez hazatérés.

Elfogás és mentés

Luminara vadásza kilép a hiperűrből Mustafar mellett. A vadászgép kiálla  hiperűrgyűráűből, majd elindul a bolygó felé. Luminara azt mondja droidjának, Artwelwenek, hogy vigye a megadott koordinátákhoz. A droid csipog néhányat, majd a vadász elindul a bolygó egy pontja felé. A gép hamarosan belép a légkörbe, és elindul egy fekete állomás felé. Egy lávakitörés olvadt cseppei tartanak az építmény felé, ám leperegnek a pajzsburájáról. Luminara gépe gond nélkül áthatol a védelmi energiamezőn, és leszáll az egyik leszállóplatformra. Kiszáll a gépből, majd odaszól droidjának, hogy vigyázzon rá. Az asztrodroid csipog néhányat. Luminarát hátulról látjuk, amint elindul az állomás felé, ám ekkor hirtelen megrázkódik a talaj. A jedi hátranéz, és azt veszi észre, hogy a vadászát a droidjával együtt egy láthatatlan erő húzza a láva felé. nem tudja megakadályozni, és az egész elfogó vadász beleveszik a lávába. Ekkor a gép helyén megpillant egy csuklyás alakot. „Te meg ki vagy?”, kérdezi Luminara. „Az utolsó ember, akit megismersz életedben!” Mondja az alak, és kiereszti vörös fénykardját. Luminara is hasonlóan tesz saját zöld fegyverével, és összecsapnak. A párbaj gyorsan véget ér, mert a titokzatos csuklyás alak kicsavarja Luminara kezéből a kardot, majd fojtogatni kezdi. A jedi nem tud mit tenni. „Lehet, hogy többet érek veled, ha elfoglak.”, mondja a sötét jedi, de Luminarát továbbra is a levegőben tartja.

Anakin és Ahsoka hajója továbbra is a hiperűrben száguld. Ahsoka ül a pilótafülkében, mikor Yoda mester hívása érkezik. Az agg mester üdvözli a tanítványt. Ekkor lép be a pilótafülkébe Anakin, és megkérdezi Yoda mestert, hogy mi okból hívta őket. A jedi mester azt mondja, hogy Luminara mesterrel megszakadt a kapcsolat, mikor Ass’ hessiant akarta elkapni a Mustafaron. Mivel Anakinék vannak a legközelebb, ezért Yoda őket kéri meg, hogy szabadítsák ki Undulit. Anakin azt mondja Ahsokának, hogy keresse ki a csillagtérképből a bolygót, és táplálja be az adatokat a hiperhajtóműbe. Ezután újra Yodához fordul, és azt mondja, hogy még nem hallott Mustafarról. Yoda azt mondja, egy kis bányászbolygó a peremvidéken. A felszínén lávatengerek és tűzhányók vannak. Ahsoka erre felfigyel, és egy pillanatra abbahagyja a gépelést, majd felnéz a monitorról. Anakin épp megszakítja a kapcsolatot, majd megkérdezi Ahsokát, mi a baja. A togruta lány azt mondja, semmi, és lesüti a szemét.

Anakinék hajója kilép a hiperűrből a Mustafar felett. A jedi azt mondja a padawanjának, hogy futtasson éle egy rendszer-analízist. A lány bólint, majd elkezdi betáplálni a parancsokat. Kis idő múlva megszólal. Azt mondja, hogy egy hiperűr-gyűrűt érzékel bolygó körüli pályán, ami Luminara mester vadászától származik. Anakin azt mondja, hogy keresse meg Luminara jeladóját. Ahsoka bólint, és azt mondja, megvannak a koordináták. Anakin elindul arrafelé. Hamarosan meg is érkeznek az állomáshoz, és leszállnak annak leszállóplatformjára. Kilépnek a gépükből, körülnéznek. Ahsoka aggódva tekint körbe, mikor hirtelen meglátnak egy csuklyás alakot, aki épp eltűnik az egyik bejáratban a kettő közül, és bezárja maga mögött az ajtót, mielőtt a jedik utolérhetnék. Anakin dühösen támaszkodik neki a fémlemezeknek. Azt mondja padawanjának, hogy induljon el a másik irányba, és keresse meg hessiant, ő pedig addig megnézi ki ez a csuklyás alak. Ahsoka nem akarja, hogy különváljanak, mondván, hogy az alak nagyon veszélyes lehet. Anakin azt mondja, hogy ha hessian észreveszi, hogy az az alak nem tér vissza hozzá, akkor elmenekülhet, de ha Ahsoka megtalálja előbb, akkor nem tud mit tenni. Ahsoka végül beleegyezik, és elindul a folyosón. Anakin elkezd a fénykardjával lyukat vágni az ajtóba. Miután belép, láthatjuk, hogy padawanja valójában csak elrejtőzött a járatban, és utána indul.

Harc

Anakin hamarosan megérkezik egy hatalmas verandára, melyet oldalról a lávatenger határol. Ekkor megpillantja Luminarát is, és el is indul felé, ám ekkor Dooku tanítványa hátulról megpróbál lesújtani rá. Anakin védi a csapást, és visszatámad az alakra. Ő is remekül védekezik, és nem tudják eltalálni egymást. A párbaj egyre csak fokozódik, míg végül a tanítvány a korláthoz löki Anakint, és Sith-villámaival megbénítja ellenfelének robotkarját. Ezután már készülne lecsapni rá, ám ekkor megjelenik Ahsoka, és majdnem leszúrja hátulról. A sith tanítvány azonban időben reagál, és hárítja a csapást. Anakin megkérdezi Ahsokától, hogy mi történt hessiannal. A lány azt mondja, hogy őt már elintézte. Közben Anakin keze is újra elindul. megfogja fénykardját, és rátámad a sötét jedire. Az már nehezen boldogul két ellenféllel, így inkább elrúgja Ahsokát, és felugrik az egyik szellőzőhöz. A két jedi leereszti fénykardját, Anakin fölsegíti tanítványát.

Eközben, Ass a parancsnoki központból figyeli, amint a két jedi elkergeti védelmezőjét. Megsimogatja állát, és azt mondja, hogy ez megnehezíti a dolgokat. Kikapcsolja a holoasztalt, és megfog egy pisztolyt, majd elindul a veranda felé. Anakinék épp kiszabadítják Luminarát, mikor kibiztosítja a sugárvetőjét, és a jedik felé szegezi. Azok kieresztik fénykardjukat, ám hessian gúnyosan nevet. Azt mondja, hogy ne nagyon próbáljanak védekezni, mivel a végén még meghúzza a ravaszt. Hozzáteszi, hogy a jedik feje fölött lévő csövekben igencsak gyúlékony gáz van, mely, ha kifolyik, akkor elég kellemetlen következményekkel járna ilyen tüzes környezetben. „Tehát szépen tegyék le a fegyvert!”, fejezi be végül. Anakin odaszól Ahsokának. „Nem úgy volt, hogy őt már elintézted?” Közben a hangárban a tanítvány beugrik az egyik kompba, és felszáll. Ahsoka éppen magyarázkodik. Azt mondja, hogy majdnem igazat mondott. Hirtelen az Erővel megragadja hessiant, és a láva felé hajítja. Az utolsó leadott lövését Anakin hárítja el. A trandoshi csak zuhan, zuhan a láva felé, és semmi nem mentheti meg… A mustafari tanítványon kívül. Az erőtől kapott ügyességével úgy kormányozza a gépe, hogy Hessian pont a rámpára essen. Ezután a rámpa lecsukódik, és Anakinék látják, amint a komp elszáll. Ahsoka megjegyzi, hogy „Már megint megszökött…”

A következő képen azt látjuk, hogy a jedik kompja elhagyja a bolygó gravitációs mezejét. Ahsoka vezet, Anakin mos lép be mögé. Azt mondja, Luminara mester állapota stabil, és fel fog épülni. Beül az egyik ülésbe, és átveszi a kormányt. Megkérdezi Ahsokától, hogy miért volt ilyen furcsa a bolygón, és akkor is, mikor megkapták a küldetést. Ahsoka vonakodva bár, de bevallja, hogy azt álmodta, mestere el fog égni a lávában. Anakin szerint ettől már semmiképp sem kell félnie, mivel valószínűleg már nem is fognak ide visszatérni. (Mivel az álmok neki is kényes téma, nem szívesen beszél róla ugyebár…) Az utolsó jelenetben a hajó belép a hiperűrbe.

A jövő

Igen, elég nagy utalás volt a Sithek Bosszújára. (Komolyan, mit írjak ide? Nincs hozzáfűznivalóm.) Értékeljetek!

Értékelésetek: 87%

 

Verseny!

SuperGalaxys

Itt az ideje, hogy prezentáljam az oldal első nem képkészítő versenyét, melyre remélem azért egy-ketten jelentkeztek. A verseny nem is részíró verseny, haneeem... 

EGY LOGIKAI KÖVETKEZETLENSÉG KERESŐ VERSENY!

Mi van? Az, ami a neve. A feladatotok egyszerűen az, hogy a Horton Bane duológia első részében, tehát a Wrath of a Bounty Hunter-ben kell keresnetek logikai következetlenséget, ha találtok. Elárulom, a feladat nagyon nehéz, én is csak véletlenül jöttem rá a megoldásra! Szóval, ha elég logikusnak tartod magad, akkor jelentkezz kommentben! A jelentkezés határidje november 14 éjfél, a válaszokat pedig 21-éig kérem a supergalaxy@citromail.hu-ra! Jó gondolkodást! ;)

JELENTKEZŐK:

- kav12 (1 pont)

- Wilwarin

Ja, és persze a díj. A nyertesnek készítek egy képet, és persze oklevelet is kap ;) Ezenkívül Tag besorolást kap az oldalon.

Beteg vagyok, verseny, Seeing the Future, idővonal, szóval sokminden :P

SuperGalaxys

Az őszi szünet utolsó hétvégéjén elkezdtem köhögni. Gondoltuk semmi komoly, hétfőn mentem is Arra a Helyre, Amit Nem Nevezünk Nevén, de tegnap délután kifeküdtem. Ma elmentünk orvoshoz, és kiderült, hogy a betegségem neve Sinobronchitis chronica. Hogy ez mi a fene, az jelen pillanatban mindegy, a lényeg az, hogy Péntekig nem megyek suliba, vagyis van időm írni és írni és írni és írni... ja, és még házi feladatot pótolni is :P

Szóval, a verseny. A múltkori képkészítésre nem neveztetek sokan, így most egy új verseny következik, amit egy új menüpontból tudtok majd elérni... A verseny kapcsán mindjárt lesz egy kiírás, amint ezt befejeztem :P

A Seeing the Future-ra már viszonylag pontos tervem van, és a harmada már készen is van a résznek, úgyhogy majd gyorsan és pontosan legépelem és kirakom ide, aztán gőzerővel száguldok tovább :P A kilencedik rész is nagyjából meg van tervezve, a tizedik-tizenegyediknek az alapötlete van meg, még kidolgozásra várnak, de próbálok haladni velük.

Ezenkívűl van egy szuper ötletem egy interaktív idővonalra (igazából kav12-vel találtuk ki az idővonal ötletet :), amit remélem meg is tudok belátható időn belül valósítani.

Aztán az utolsó pontban szeretném elmondani, hogy végre csinálok valami világos kinézetet, mert ez a sötét design már kezd idegesíteni. A főtéma szerintem a nappali Kamino vagy Coruscant lesz. Na, addig is sziasztok! 

süti beállítások módosítása