Saját 3. rész: Bounty Hunters

SuperGalaxys

Végre valahára jön a rész, de  mivel nincs sok időm, ezért kezdem is, nem szaporítom a szót!

 

Cad Bane meghalt! A rettegett

fejvadász a fregattjára való át-

szállás közben lelte végzetét. A-

nakin Skywalker és osztaga ugyan

megmenekült, de a holokron elpusz-

tult a csatahajóval együtt. Azonban Darth Si-

dious továbbra sem nyugszik, s a galaxis

legjobb fejvadászait indítja a

holkron keresésére...

A nagyúr nem nyugszik

Anakin és Ahsoka a Resolute fedélzetéről éppen jelentést tesznek a csata kimeneteléről. Obi-Wan örül hogy győztek, és megmondja a tanítványának, hogy mikor a flotta megérkezik hozzá, hazatérhetnek Coruscantra. Ekkor azonban az egyik klón egy hajót észlel a radaron. Anakin azt utasítja a kapitánynak, hogy hívják a hajót, s ha nem válaszol, tüzet nyissanak rá. Az ismeretlen hajó fedélzetén Aurra Sing, Bossk, három űrkalóz, két kommandódroid és egy IG-88-as tartózkodik. Mivel nem válaszolnak a hívásra, a csillagromboló tüzet nyit rájuk, de ők bekapcsolják az álcázó berendezésüket, így eltűnnek a Köztársaságiak radarjáról, és leszállnak Cad Bane fregattjának roncsába.

Újra azon a hajón

Anakin nem nyugszik, úgyhogy a tanítványával és 1-2 klónnal - persze űrruhában - átvitetik magukat a hajóra egy csapatszállítóval. Ők azonban a felszínre szállnak , így egyelőre nem találkoznak a fejvadászokkal. Amazok eközben felderítenek egy folyosót, és sok törmelék között megtalálják Bolla Ropal testét. A holokron nincs nála, így az csak Bane-nél lehetett - állapítják meg. Lassan eljutnak ahoz a területhez, ahol az oldalsó elhárítóágyúk sorakoznak. Az űr szele ezt a területet is felkorbácsolta, mindenfele törmelék hever. A fejvadászok csapata nyomokat keresve megtalálja Cad Bane lábnyomait, melyeknek sora a hangárba vezet. Ekkor összetalálkoznak Anakinékkal. Egy kis tűzpárbaj következik, mely során eljutnak a hangárba. Itt a fejvadászok elgy időre elzárják az utat, s megtalálják Cad Bane holttestét, mellette pedig a holokront. Mikor a Jedik beérik őket, kiküldik két kommandódroidjukat. Az egyik droid lövése felszakítja Ahsoka szkafanderét. Anakinnak mellette kell maradnia, de mire levegőt ad neki, a fejvadász hajó már elment.

Hajsza

Mikor visszatérnek a Resolute-ra, Yuralen jelenti nekik, hogy feljegyezték a fejvadászok célpontját, így utánuk mehetnek. Így is történik. Mint kiderül, az ellenség egy aszteroidán létesített szervizállomásra megy - az aszteroida a hothi mezőben kering - ahol személyesen találkoznak Sidiousszal. Anakinék közben azt a megbízást kapják, hogy pusztítsák el a holokront. Mikor ők is megérkeznek az állomásra, utolérik a fejvadászokat, akik egy csuklyás alaknak adják át a holokront. Anakin az Erővel kirántja a holokront Bossk kezéből - aki éppen oda akarja adni Sidiousnak - de a fejvadász kapcsol, s egy gránátot lő a Jedire, aki ugyan elugrik előle, de a holokron megsemmisül. A fejvadászok és Sidious elmenekülnek.  Mikor kiérnek a hangárba, megpillantják a menekülő fejvadász hajót: és Dooku csillagszlúpját is, amint elviszi mesterét.

Ennek a résznek az eleje kicsit lehet hogy lassú lenne, de a nyomozás, amit én nem írtam le részletesen, izgalmas, és érdekes is lehet a szemlélődőnek. Aki nem ezt szereti, annak is van mit élveznie, mert a részben van akció, és egy nyúlfarknyi űr-üldözés is. Várom értékeléseteket!

Értékelésetek (kommentbe írjátok): 89%

 

BÚÉK!

SuperGalaxys

Igen, eljött a Szilveszter, és ugyan csak ma lesz duplapremier, de attól még Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Tegnap is írtam volna ezt a bejegyzést, de a vendégek miatt akkor nem értem rá, és ezért nem jött a további 2 epizód sem. De várhatóan ezek ma megérkeznek, és addig is élvezzük a 2010-es év első napját! Reméljük lassan nő az oldal látogatottsága is, mert egyelőre nem járnak ide sokan... (kb. úgy 1 ember...) Na mindegy, reméljük ez lassan változni fog, és a blog lassan fellendül! Szóval BÚÉK!

süti beállítások módosítása