Következő részem: Prison Break

SuperGalaxys

Na, megígérem, ez lesz az utolsó olyan epizód, ami a Senate Spyt folytatja. Elég lesz ez a hat. De azért nehogy már ott sínylődjön Shaak Ti a gonosz kiborg tábornok börtönében xD Szóval még kell egy rész, amiben kiszabadul. Ebben a részben szerepelni fog Grievous, valamint két kedvenc szereplőm: Plo Koon és Kit Fisto, meg egy rakat Jedi is. A rész lényege, hogy megpróbálják kiszabadítani Shaakot Grievous hírhedt börtönéből... Ja, és a rész lényege az lesz, hogy Grievous végre megmutassa Jedi-gyilkoló hajlamát. Ja, és ezentúl szívesen várok ötleteket a részeimhez.

Saját 9. rész: Clone Mission

SuperGalaxys

Ha az ember korán felkel, és mindennel elkészül, akkor még arra is marad ideje, hogy a blogját frissítse (hopp, ez még rímel is =) Na, az a lényeg, hogy korán keltem, tehát itt van a viszonylag részletes Clone Mission 2 képkockával. A Photoshop varázsa...

 Klón küldetés

"Jó döntést hozni a legnehezebb."

Végső győzelem! Grievous és flottájának maradéka távozik a Geonosistól. A Jedik azonban nem engedik a szökést. Shaak Ti mester, és flottája elkapja a menekülő hajókat, s harc kezdődik meg közöttük.

Irány a Yavin IV!

Shaak Ti csillagrombolói folyamatosan tüzelnek a távolban lévő hat szeparatista fregattra. Az egyikből lángcsóva csap ki, több másik megsérült. A szétzilált flotta ide oda halad az űrben. Shaak Ti kiadja a "teljes tűz" parancsot, úgyhogy a legtöbb fregatt felrobban, de kettő ismét elmenekül. Ezután a mester jelentést tesz Obi-Wannak és a tanácsnak az állásról. Obi-wan elmondja, hogy Poggle is elkövette azt a hibát, mint Gunray, s egy köztársasági hajóval szökött meg. Be is mérik, s kiderül, hogy a Yavin IV-re menekült. Shaak Ti parancsba adja osztagának, hogy készüljenek fel. Shock parancsnok, a Dark-osztag vezetője el is indul embereihez. Úgy döntenek, csak egy kisebb hajóval fognak odautazni, mivel egy cirkáló túl nagy feltűnést keltene.

Eközben Poggle felveszi a kapcsolatot Grievousszel. Elmondja neki a helyzetet, egy fordítógép segítségével. Ezután Grievous tájékoztatja, hogy odautazik, és végez azzal a Jedivel, aki a klónokat vezeti.

Hamarosan Shaak Ti-ék is megérkeznek a holdra. A jedi mester elküldi Dark-ot és Feirt felderíteni. Az erdőben sétálnak, közel egymáshoz, s figyelik a zajokat. ekkor Feir észreveszi, hogy egy árny mozog a fákon (ez az árny Grievous, aki folyamatosan szemmel kísérte őket. Amikor a klónok alá érnek ráveti magát Feir-re, aki azonnal meghal. Ezután aktiválja két fénykardját, s lefejezi Darkot. Ezután a klón csukló-adóvevőjén tájékoztatja az ottmaradottakat, hogy legyőzi a Jedi vezérüket. Shaak Ti elindul, hogy megküzdjön Grievoussel. Azt adja parancsba a katonáinak, hogy folyamatosan hívják, s ha nem válaszol, hívjanak erősítést és induljanak utána. A mester elindul. Elérkezik egészen addig a piramisig, ahol Poggle leszállt. Meg is találja a GEonosit, s rászegezi a fegyverét. Grievous azonban hátulról ráront. A küzdelem sokáig tart, Feljutnak közben egészen a templom tetejére, ahol Grievous lefegyverzi Shaakot. Undorítóhan röhög-köhög egy sort, majd megbilincselteti a Jedit.

Clone Mission

Mikor a mester már nem válaszol a klónok hívásaira, ketten bemennek a hajóba, hogy kapcsolatba lépjenek a flottával. Ám ekkor az erdőből kommandódroidok törnek elő, akik gránátokkal és aknavetőkkel felrobbantják a hajót. A klónok így magukra vannak utalva. Miután legyőzték a droidokat, Shock parancsnok úgy dönt Shaak Ti után mennek. Az erdőben ismét droidokkal találkoznak, majd megpillantják Grievoust is, akivel megküzdenek. Ugyan elvesztenek három klónt, de a tábornok tele lesz sötét golyónyomokkal, és inkább menekülőre fogja a dolgot. Ám az erdő mélye felé halad, teljesen másfelé, mint ahonnan Shaak Ti utoljára válaszolt. 

A klónoknak dönteniükk kell - amibe ugyebár nem a legjobbak - és úgy döntenek, hogy a jedi után mennek. Hamarosan el is érnek ahoz a templomhoz, ahol fogva tartják. Itt azonban megint csatározás kezdődik, ahova Grievous újra belép, droiddokkal az oldalán. Az összecsapás látványos, a veszteségek egyre súlyosabbak. A csata hevében. Grievous fogja Shaak Tit és beviszi a droid csapatszállítóba. A klónok utána - de már késő. Grievous elmegy.

A csata vége

Poggle kihasználja csata hevét, s szépen elindul a hajója felé, amivel idejött. Shock azonban észreveszi miben sántikál, s embereivel átvág a droidok sorain. Végül elintézik Poggle testőrségét - két komandódroidot - s a fegyverüket a Geonosira szegezik. Megfenyegetik a droidokat, hogy ha nem kapcsolják ki magukat, akkor Pogglenak vége. Erre a hülye droidok mit tehetnének? Követik azt amit beléjük tápláltak: a parancsnokot védeni kell. Miután a gépek ezt megvitatták, szépen leállítják magukat. A klónok értesítik a Köztársaságot a fejleményekről, majd a parancsuk alapján felszállnak, és belépnek a hiperűrbe - Poggleval ugyan, de Shaak Ti nélkül. 

 Összegzés

Nos, először ezt a részt úgy terveztem, hogy csak klónok mennek a Yavin negyedik holdjára, ám mivel ők csak parancsokat teljesítenek, ezért ez nem lett volna logikus. Tehát kell egy jedi. De mivel klónos részt ígértem, ezért a jedi nem lett volna olyan jó ide. Úgyhogy a jedinek el kellett tűnnie. Először rejtőzködést akartam, de utána ez jobbnak tűnt. Hamarosan pedig jön a Prison Break!

Értékelésetek:86%

 

Clone Mission - szerkesztési információ

SuperGalaxys

Én most igazán szívesen leülnék és megírnám a Clone Missiont, de nem teszem. Egyrészt azért mert már egy kicsit fáradt vagyok (korán kelés, irodalom TZ, stb.) szóvl nem tudnámúgy összeszedni a gondolataimat. Másrészt szorít az idő, és nem akarom ezt a részt is olyan rövidre mint a Bounty HUnters volt (mármint a leírását nem akarom rövidre). Szóval ez sokkal részletesebb leírás lesz, valamivel hoszabb is, és ezentúl megpróbálok mindegyik alcímhez egy-egy képet is szolgáltatni (ha tudok akkor többet is =). Úgyhogy a kilencedik rész pénteken, vagy hétvégén fog jönni, de akkor már biztosan. Amúgy ezentúl próbálok heti rendszerességgel részeket kirakni, hogy legyen egy kis olvasmány is a hatalmas sorozatbeli szünetekben, melyek mostanság elég gyakorivá váltak a hivatalos sorozatban....... 

Következő rész: Clone Mission!

SuperGalaxys

Ahogy a rész címéből is látszik, a következő epizódom a klónokkal fog foglalkozni, és a Yavin IV-n fog játszódni. A Bounty Hunters-szel egy kicsit kiszakadtunk a történetszálból, de ugyebár ott tartunk, Hogy Poggle elszökött (egy köztársasági hajóval), de mivelhogy ő is elkövette Gunray hibáját, ezért utána tudnak menni.  A részben többek között szerepelni fog Shaak Ti, Shock parancsnok (ezt a nevet most rögtönöztem XD), Grievous és Shock klónosztaga! Összevágtam egy képet, amit fent láthattok... Hát elég hülyén néz ki a valóságos háttér előtt CW figurák... Na, szóval csak egy vázlat! 

süti beállítások módosítása