Saját 21. rész: Rescuing the Plans

SuperGalaxys

Most nagyon hajtok, hogy befejezhessem az első évadot :D Itt is a következő rész, a Rescuing the Plans, melyben nagy dolgok fognak eldőlni... De majd meglátjátok!

A Szeparatisták új fegyvert terveznek!

A különleges bomba terveit Grievous tá-

bornok szerezte meg, és most a Saleuca-

min lévő titkos bunkerébe szállította. A

rettegett tábornok az összehasonlítás

céljából másolatot kap egy másik, régebbi

fegyver terveiből. Eközben a jedik

támadást indítanak Saleucami

elfoglalására, Aayla Secura vezetésével.

Grievous közben beszél a vezetővel...

Landolás

Grievous egy sötét szobába lép, melynek közepén vörös fényű holoasztal áll. Felhívja Darth Sidioust. Az jelentést kér. A tábornok elmondja, hogy összehasonlította a terveket. Azt mondja, a Nagy Terv nyilván sokkal hatékonyabb lesz majd, de rövidtávon az új bomba sokkal jobban megéri, mivel olcsóbb, és a prototípust már a rendelkezésükre is bocsáltották. Sidious a működési tervet tudakolja. Grievous azt mondja, a bomba egy rakétával antianyagot lő be a bolygó magjába. Sidious elmosolyodik...

Eközben Aayla cirkálója a hiperűrben száguld. A hídon Aayla épp Anakinnal, Winduval és Yodával beszélget. Elmondja nekik, hogy a Szeparatista blokád nagyon erős, de a hírszerzés szerint Grievous zászlóshajója nincs benne, ezért hat cirkálójával könynedén áttörheti. Ezenkívűl azt is sikerült megtudniuk, hogy a bolygón valószínűleg valamiféle tervrajzokat is megszerezhetnek. Windu bólint, és meghagyja Aaylának, hogy értesítse őket, amint bebiztosította magát a bolygó felszínén. Anakin megjegyzi, hogy ő is azonanl indul, és segít Aaylának.

Grievous épp a terveket tanulmányozza, amikor megjelenik mögötte egy droid, és jelenti, hogy hat köztársasági cirkáló lépett ki a hiperűrből, kísérőrombolókkal, és néhány kórházfregattal. Grievous dühösen megfordul, és kijelenti, hogy felkészülnek a védekezésre. A droid bólint, majd ismét kiszalad az ajtón. Az űrben Aayla hajói elkezdenek lőni egy szélső szepi fregattot, mely lassan zuhanni kezd. A jedi kiadja  aparancsot a vadászok indítására, melyek hamarosan egy bombázórajjal együtt ki is röppennek a cirkálók háti hangárjából, és harcba bocsátkoznak a keselyűdroidokkal. Aayla elégedetten szemléli, ahogy lassacskán legyőzik a blokádot. Hamarosan megkapja az üzenetet, hogy az utolsó szeparatista hajó is megsemmisült. A támadás sikeres volt. Átadja a hidat a parancsnoknak, majd rohan a hangárba.

A hangárban már folyik a készülődés. Az LAAT/i-k már felkészülten várakoznak az indulásra. Aayla beugrik Bly mellé egy szállítóra, amjd szóla  pilótának, hogy indulhatnak. Az ajtó mellettük becsukódik, ők pedig kirepülnek. Bly azt mondja, találtak egy nagyobb bázist a bolygón, és annak közelében szállnak le. Aayla bólint. A hajók elhagyják a cirkáló hangárját, és megindulnak Saleucami sárgászöldesszürkés (jé, egy új szín! XD) korongja felé. A felszínen protonágyúk fordítják csöveiket az ég felé, és tüzet nyitnak az érkező löveghajókra. Azok közül egy-kettő fel is robban, de a nagyjuk sikeresen leszáll. Aayla kiugrik a hajóból, oldalán Bly-jal, és a katonákkal, és elkezdi levágni a droidokat. Azok lövegeket is felállítottak. Aayla arrafelé rohan, és sikeresen le is vágja az egyik iylen állást. Az LAAT/c-k által lezsállított lépegetők pedig szétlövik az erdő felől közeledő két tankot is.

Harc a bolygón

Aayla jelent Windunak és Yodának. Elmondja, hogy elfoglaltak egy állást, így szabad útjuk van a bázis felé. Azt is hozzáteszi, hogy valószínűleg Skywalker is hamarosan megérkezik. Ekkor belép Anakin az ajtón, és mondja, hogy már nem kell várni. Aayla elmosolyodik. Bontják a  kapcsolatot Coruscanttal, majd kimennek a sátorból. Anakin megjegyzi, hogy ha most indulnak, az éj leple alatt üthetnek rajta a bázison. Aayla helyesli az ötletet.

Grievous a bázis hatalmas beton-leszállópályán sétál. A létesítményt minden oldalról alacsony domboldal határolja, és egy alacsony fal szolgál védelemként, Középen van a földalatti bunker bejárata. A leszállópályán droidok és tankok masíroznak, keselyűk sétálnak, és protonágyúkat szállítanak a védelmi álláspontokhoz. Egy droid siet a tábornok mellé, és átad egy adattáblát a védelmi egységek listájáról. Grievous csak egy futó pillantást vet a táblára, majd oldalra lendíti, és pont fejbedobja a droidot. Ekkor egy másik érkezik a háta mögül, és jelenti, hogy üzenete van Sidioustól. A droid a földre helyez egy holovetítőt, melyen megjelenik Darth Sidious életnagyságú kék képmása. Megkérdezi Grievoust, hogy mit fog tenni, mikor a Köztársaság eléri a bunkert. Grievous azt mondja, hogy megvédi a bázist, ha pedig a Köztársaság mégis betör, a zászlóshajója egy közeli rendszerben várakozik, így bármikor eljöhet érte, és a tervekért. Sidious bólint.

Aayláék hamarosan elérik a bázist határoló lejtő tetejét.  Alépegetők megbújnak a fák között, néhány klón, Anakin és Aayla előrekúszik egészen a lejtő szélére. Anakin egy távcsővel szemléli a védelmet. Grievous alaposan bevédte a bunkert. Anakin azonban megjegyzi, hoyg a tábornok nincs a leszállópályán. Átadja a látcsövet Aaylának, aki szintén megszemléli a bázist. Megbeszélik, hogy a klónok lefoglaljáka  védőket, ők ketten pedig behatolnak az erődbe, és megszerzik azokat a terveket, valamint elkapják Grievoust. Aayla megadja a jelet a lépegetőknek, mire azok tüzet nyitnak a bázisra. A keselyűk a levegőbe szökkennek, és tüzet nyitnak a köztársasági tankokra. A lépegetők lövegei, és a rakétavetők segítségével azonban leszedik őket. Anakin megindítja a rohamot. Ő és Aayla átszökkennek a bázis alacsony falain, a lépegetők pedig lerombolják azokat a klónok számára. A jedik útjába nem kerül sok droid, gyorsan eljutnak a bejárathoz, majd az Erő segítségével feltárják az ajtót.

Anakinék egy szűk, vörös fényű folyosóra lépnek. Azonnal riasztó hangja csendül, és őrdroidok jelnnek meg. Őket könnyedén elintézik, majd továbbhaladnak. Hamarosan egy elágazáshoz érnek. Úgy döntenek, különválnak. Anakin a bal, Aayla pedig a jobb oldali folyosó felé halad. A twi'lek mester hamarosan egy páncélozott ajtóhoz ér. Aktiválja fénykardját. A szobájában Grievous a kinti scatát kíséri szemügygel, valamint a Halálcsillag, és a Bolygóromboló bomba tervei lebegnek a holoasztalon. Hirtelen egy kék fénykard szúrja át a szoba páncélajtaját, és egy kört vág ki abban. Grievous gyorsan kihúzza a két adathordozót, mely a tervrajzokat tartalmazza, és a fénykardjai mellé erősíti őket a derekára. Hamarosan az ajtóban megjelenik Aayla. Grievous köszönti, és megjegyzi, hogy nagyon remélte, hogy egyszer találkoznak. Aktiválja két fénykardját, majd Aayla felé lendül. Az hárítja a támadást, és viszonozza. Kardpárbaj bontakozik ki. Aayla végül erőteljesen ellöki magától a kiborgot, majd nekivágja a kivágott ajtódarabot, amitől a tábornok hátraesik. Aayla ekkor meglátja az oldalára erősített terveket, és magához rántja, majd gyorsan elszalad. Grievous ledobja magáról a fémdarabot, és már szaladna utána, amikor kintről üzenet érkezik, hogy vesztésre állnak. A küldő droidot hamarosan lefejezi Bly egy viborkéssel, és az adás megszakad. Grievous gyorsan egy, a szoba túloldalán lévő ajtóhoz siet. Kinyitja. Ott egy silószerűség van, amelyben a vadászgépe van. Gyorsan beleugrik, majd felszáll. Közben hívja a Láthatatlan Kezet, hogy jöhet.

Átszállás

A zászlóshajó ki is lép a hiperűrből, és tüzet nyit a köztársasági flottára. Grievous leszáll rá, és a hídra indul. A földön Aayla és Anakin is kiér a bunker földalatti részéből. A leszállópályát pedig már elfoglalták a klónok. Ekkor kapja Aayla az üzenetet, hogy megtámadták őket. Miután a kapcsolat megszakad, mondja Anakinnak, hogy rá odafenn van szükség, ezért beszáll a vadászgépébe, melyet egy lépegető nagy rakterében szállítottak, és felszáll. Grievous megkapja a hírt, hogy egy kék mintáj jedi vadászgép szállt fel a bolygóról, és tart a cirkáló felé. Grievous megtiltja a lövészeknek, hogy tüzeljenek rá, és megparancsolja, hogy készítsenek egy átszálló osztagot. A hangárban már készülődik az öt átszálló hajó, mire Grievous odaér. Gyorsan felugrik az egyikre, és elindulnak.

Aayla éppen leszáll a hangárba, mikor megtudja, hoyg átszállóhajók közelednek. Gyorsan felkészül a védekezésre. Az öt átszállóhajó közül egyet kilőnek, de a többi sikeresen közelít a cirkálóhoz. Aayla egy folyosón rohan a híd felé, mikor szólnak neki, hogy egy külön fedezőtüzet kapó átszállóhajó fog becsapódi a közelében. Hirtelen a kapcsolat megszakad, a hajó megrázkódik, és az átszállóhajó becsapódik Aayla háta mögé. Szuper harci droidok ugranak ki belőle, középen pedig Grievous, aki köszönti is Aaylát (Á, Secura tábornok!) Majd mind a négy karját bevetve támadásba lendül.

Grievous hosszú párbajba bocsátkozik a jedi mesterrrel. Mind a négy kardjával vadul hárít, és támad. Egyik pengéje megakasztja a jedi hölgy pengéjét, a másik három pedig szinte védhetetlen támadást indít. Aayla nagyon nehezen tartja magát, és végül... Grievous talál. Három kardjával kicsavarja Aayla fényszablyáját, a negyedikkel pedig megsebzi a hasát. Ezután a nyakánál fogva felemeli, és elkezdi mondani, hogy a szánalmas próbálkozásuk a tervek megszerzésére milyen eredménytelen volt. Közben Aayla az Erő segítségével kiügyeskedi az egyik tervet az erszényéből a derekán, és a másodiknak látna neki, amikor GRievous letépi a tartót az oldaláról, őt pedig a falnak vágja. Grievous gyorsan visszatér az átszállóhajóba, ami kilövi magát, és visszarepül a Láthatatlan Kézre.

A következő képen a cirkálót látjuk, majd a betegszobáját. Aayla az egyik ágyon fekszik, Anakin egy holoasztalon tanulmányozza a Bolygóromboló terveit. Megjegyzi, hogy nagyon ördögi szerkezet. Aayla azt a kérdést teszi fel, hogy vajon mi lehetett a másik terven. Anakin megjegyzi, és kissé tréfálkozva teszi hozzá, hogy bele se mer gondolni.

Összefoglalást most nem írok, ha nem nagy baj...

Értékelésetek: 97%

 

Új rész, új design

SuperGalaxys

Az évad utolsó design-je ez a Grievousos lesz. Ez egy elég dúrva kinézet lett, és elég feszült hangulatú, mint a következő két rész, ahol nagyobb lesz a tét, mint eddig bármikor... De csak ennyit mondok. Az évadzáró duológia lesz messze a legkidolgozottabb minden részem közül, a gyémánt az évad végén... Még elsz belőle egy trailer, de addig is olvassátok el a New Prototype-ot, értékeljétek, és írjátok meg a designről a véleményeteket! Megjegyzem, ez még nem a végleges, például a bejegyzések címét szeretném kékről valami vörösesre átírni, mert ez így eléggé furcsa... Na, ennyit akartam.

Saját 20. rész - New Prototype

SuperGalaxys

Itt az új rész, a New Prototype, Grievoussel, quarrenekkel, Magna guardokkal, Rexékkel, Ahsokával, Anakinnal, és klónkatonákkal ;) Élvezzétek, és értékeljétek! Jó szórakozást :P

Sorozatos győzelmek! A köztársaság

Szeparatista hajók tucatjait semmisíti

meg, köztük Grievous zászlóshajóját.

A gonosz, kiborg tábornok ezért azon-

nal leadta rendelését a quarren hajó-

gyáraknak, hogy építsék meg neki az

egyik legerősebb zászlóshajót, melyet

valaha is látott a Galaxis népe...

A titokzatos építkezés

Egy bolygó kék korongja előtt egy hajógyár lebeg. Középen egy hatalmas szárazdokkal, melet védőpajzs határol, és egy hatalmas hajó áll benne. Grievous vadásza jelenik meg a képernyő alja felől, az egyik hangfár felé repülve. Mikor leszállt a létesítményben, kipattan hajójából, és elindul egy ajtó felé. HAmarosan megérkezik a hídra, melynek közepén egy fekete szék áll, benne egy quarren ül, Xin Kom'ad. Grievous mellé lép, majd megkérdezi, hogy hogyan haladnak a felújítási munkálatok. Xin feláll, majd biztosítja a tábornoknak, hogy minden a lehető legjobb ütemben halad. Grievous bólint, és megjegyzi, hogy Xin hatalmas jutalomra számíthat, ha befejezi a munkálatokat az új hajóján. De persze azt is hozzáteszi, hogy kudarc esetén viszont hatalmas büntetésben részesül. Xin erre kijelenti, hogy a Láthatatlan Kéz még határidő előtt elkészül, ráadásul a fontosabb munkálatokat már két standard napon belül befejezik, és akkor Grievousé lehet minden idők legjobb zászlóshajója.

Eközben a Resolute-on, Anakin hologramon keresztül beszélget Obi-wannal. Ahsoka is mellette áll, és figyeli a beszélgetést. Kenobi megjegyzi, hogy szerinte valami készülődik a quarrenek hajógyárainál. Anakin bólint, és még azt is hozzáteszi, hogy több, a flottája által elfogott Szeparatista teherhajó navicomputerét programozták abba az irányba. Obi-wan ezt is megerősíti, valamint mondja, hogy a Hírszerzés adatai is erre mutatnak. Anakin azt mondja, jó lenne utánajárni a dolognak. Ahsoka ellenzi ezt, mivel az olyan állomásoknak fejlett védelmi fegvyerzetük van. SKywalker viszont rájön a megoldásra, eszébe jut a Twillight 2, melyet felszereltek álcázógenerátorral is. Obi-wan persze azonnal kitalálja, mire gondol egykori tanítványa, és még mielőtt szóhoz jutna, Anakin maga mellé inti Rexet, és osztagát, majd padawanjával és a klónokkal együtt kifelé indulnak az ajtón.

A hangárban Anakin egy klón hajókapitánnyal beszél. Megmondja neki, hogy amint szól, jelenjen meg a hajógyárnál, és vegye fel őket, valamint küzdjön meg az ellenséges hajóval, ha úgy alakul. A kapitány bólint. Ekkor szól Rex, hogy a Twillight 2 készen áll az indulásra. Skywalker biccent a kapitánynak, majd elszalad a gép felé. A vezérlőben Ahsoka már várja. Mikor leül a pilótaülésbe, a padawan a műszerfal felé fordul, és elkezdi betáplálni a koordinátákat. Anakin kiirányítja gépét a Resolute háti hangárjából, majd begyújtja a hiperhajtóművet, majd lehagyják a fényt.

Behatolás

A Twillight 2 hamarosan kilép a hiperűrből, és azonnal álcázásba kapcsol. Anakin óvatosan kormáynozza a hajógyár felé. Mellette Ahsoka és a klónok is feszülten várakoznak. Hamarosan kieresztik a leszállótalpakat, és Anakin leteszi gépét a fémpadlóra. A hangárban négy droid őr van. A leszállás pillanatában az egyik megszólítja a mellette lévőt, hogy nem hallott-e valamit. A megszólított csóválja a fejét, és megjegyzi, hogy társának meg kéne nézetnie a hangérzékelőit. Ekkor azonban ő is meghall valamit. Hirtelen, látszólag a semmiből előugrik Rex és mindkettejüket szétlövi. A túloldalon Ahsoka jelenik meg és levágja a megmaradottakat. Anakin int a tanítványának, majd szól a klónoknak, hogy kövessék.

Az állomás hídján az egyik quarren szól Xinnek és Grievousnek. Megmutatja a B-2-es hangár biztonsági kamerájának képét. Ott látszik a kiiktatott droidok fémteste. Xin megjegyzi, hogy ezek szerint köztársaságiak vannak az állomáson. Ezért azonnal riadóztat. Grievous alaposan szemügyre veszi a droidok testét a képen, és megállapítja, hogy kettővel fénykarddal végeztek, szóval Jedik vannak itt. Azonnal elindul abba az irányba. 

Anakinék hamarosan egy elágazáshoz érnek. A falban van egy számítógép, így Rex azonnal utasít egy technikust, hogy töltse le az állomás térképét. Ekkor dobogás hangját hallják, Anakin és Ahsoka felvonják a fénykardjukat. A klónok is készítika  fegyverüket. A folyosókból masírozó szuperharci droidok jelennek meg, és tüzet nyitnak a jedikre. Azok a klónokkal együtt védekeznek. Ahsoka és Anakin előretör, több klónnal az oldalukon. Rex egészen közelről lövi szét a szuperharcik szemét, hogy azok megvakuljanak. Egy droidgránát is repül a gépek közé, melyek szépen lassan elfogynak. Sajnos a véres csatát csak Denal, Rex, a jedik és a technikus élte túl, aki szerencsére le is tudta tölteni a térképet. Kivetíti a képet. Az alapján megtudják, hogy az elágazás mindkét folyosója a szárazdokkba visz, csak épp két különböző pontjára. Megbeszélik, hogy különválnak. Ahsoka Denallal és a technikussal a rövidebb úton megy, a baloldali folyosón, Anakin pedig Rexszel a jobboldalin. Mindegyikőjük viszi magával a protontölteteket, hogy felrobbanthassák az épülő hajót. Elindulnak. 

Ahsoka hamarsoan egy szélesebb folyosóra ér, mely a szárazdokkhoz vezet. Ekkor ismét lábdobogás hallatszik, és megjelenik két magna guard. Ahsoka gyorsan kardot ránt, a klónok is fegyverükhöz kapnak, de a teknikust fejbe csapja a droid. Denalt megvédi AHsoka pengéje. A túloldalról érkező testőrdrooid megrázza Denalt, aki gyorsan arrébb vetődik, de elejti a fegyverét. Odakúszik, és fejbe lövi a magna guardot. Ám az ezután is vígan pörgeti a botját... Ahsoka elrúgja magától a droidot, majd a falnak taszítja. Ezutábn magához húzza, és félbevágja. Denal is elintézi a magáét egy jól irányított sorozattal. A padawan ezután megjegyzi, hogy ilyen jól kiképzett magna guardok csak egyvalakinek vannak. Ekkor a folyosón megjelenik Grievous, és megjegyzi, hogy ezt dicséretnek veszi.   

Ahsoka azonnal megugrik a kiborg felé, aki két fénykardot aktivál. Ezután. Mindkét karja kettéválik, és még két penge jelenik meg. Grievous mind a néyg karjával indít egy támadást, melyeket AHsoka nagynehezen megállít. Ezután az Erőt is használva ellöki magától a kiborgot, aki azonban újra támad. Ahsoka ismét küzd vele, majd mikor mind a négy kardot megakasztotta, bólint Denalnak. Az egy lövést ad le, mely Grievous hátán szikrázik. A kiborg dühösen megfordul, s ez elég Ahsokának ahhoz, hogy a távolba taszítsa. Ezután Denallal az oldalán gyorsan megerednek a szárazdokk felé. Grievous feltápászkodik, és dühösen néz utánuk. Ahsoka beér a szárazdokkba. A Láthatatlan Kéztől energiapajzsok választják el a magas mennyezetű, széles folyosót. A teremhez képest kis ajtó előtt Ahsoka feláll, és vár ellenfelére. Az ajtón hamarosan ki is vágódik Grievous. Oroszlán módjára átlendül Ahsoka fölött, majd aktiválja fénykardjait. SZerencsérelány időben reagál, így meg tudja magát védeni. Ismét harc bontakozik ki.

Anakinék a folyosón szaladnak, őket nem érte támadás. Mikor kiérnek az ajtón, ameglátják a harcoló Grievoust és Ahsokát. Gyorsan elkezdenek rohanni feléjük. Közben a jedi hívja a klónkapitányt, akivel a hangárban beszélt, hogy hozhatja a cirkálóját. Hamarosan fel is bukkan a Venator-osztályú csillagromboló, és tüzet nyit az állomásra. A harcolók lába alatt megremeg a padló. Grievous a túlerőt, az állomás pusztulását látva, (meg hogy Anakinnal a Sithek Bosszújában találkozzon először közelről... XD) úgy dönt, inkább menekülőre fogja a dolgot. Arrébb üti Denalt, fénykardjával belevág a mellettük lévő pajzs fémkeretébe, majd átugrik a Láthatatlan Kézre. Bemászik egy zsilipkapun, majd a hídra rohan. Kiadja a parancsot az indulásra. A pilótadroid szól neki, hogy még le van zárva a szárazdokk. Grievous erre azt válaszolja, hogy akkor kinyitják. A droid megnyom pár gombot, mire a Láthatatlan Kéz ágyúi tüzet nyitnak a körülöttük lévő plazmagenerátorokra.

A szörnyeteg felébred

Közben a hídon Xin teljesen össze van zavarodva. Mikor azt a hírt is megkapja, hogy a Láthatatlan Kéz elindult, végképp összeomlik. A híd mellé kék töltények záporoznak, majd hirtelen összeomlik, a pusztulásba taszítva Xint.

A köztársasági cirkálón a kapitány kapcsolatba lép Anakinnal. Ő épp a sebesült Denalt támogatva halad a hangár felé. Mondja, hogy készüljenek a Twillight 2 fogadására. A kapitány bólint. Ekkor jelentik neki, hogy a Láthatatlan Kéz elhagyta a szárazdokkot, és feléjük tart. A hatalmas hajó hídján Grievous kiadja a parancsot a tüzelésre. A Láthatatlan Kéz pajzsai elynelik a kék lövedékeket, de az általa lőtt vörösek, és a torpedók átszakítják a Venator védőhálóját.

Közben felszáll a Twillight 2. A hídon Anakin látja, ahogy a Láthatatlan Kéz felszabdalja  acirkálót. A kapitánytól még kap egy utolsó üzenetet, majd egy fényes detonáció után az egész cirkáló darabokra robban. A jedi a kis hajóval gyorsan elszáll a Láthatatlan Kéz mellett. A hídján érzékelik őket, de mikor a droid jelenti GRievousnek, bekapcsolják az álcázást. Anakin megjegyzi, hogy ez a hajó még sok gondot fog okozni nekik, majd begyújtja a hajtóműveket, és hiperűrsebességre kapcsol.

A szörnyeteg felébredt

Erről a részről nem tudnék sokmindent mondani, fölöslegesen írni unalmas sorokat pedig nem akarok, úgyhogy csak annyit mondok: értékeljétek! Vajon ki lesz az első? :D

Értékelésetek: 91%

Képkészítő verseny - eredményhirdetés

SuperGalaxys

Először is, mielőtt még belevágnánk, a New Prototype-ot remélhetőleg még ma befejezem! Na, akkor nézzük a képeket:

Két jelentkező volt, Swmaster, és bendi9600. Nézzük a képeket!

bendi9600

Ezt a képet készítette az Underground című epizódhoz:

A képre én 1'5 pontot adnék, szép lett ;) Nyilván azt a jelenetet ábrázolja, mikor Luminara és Kullancs lezuhantak a szakadékba. Köszönöm neki, ki fog kerülni a részhez!

Swmaster:

A másik képet Swmaster készítette a Duel over Geonosishoz. Ez is nagyon szép lett, én 2 pontot adnék rá, de a háttérben ott van a filmből származó Geonosis, ami sajnos -0,5 pont. Így a kép 1,5 pontot kap.

 

És végül:

Az eredmény így döntetlen :P Köszönöm mindkettőtöknek, hogy készítettetek egy képet, Swmaster-t arra kérem, hogy adja meg az e-mail címét, bendinek pedig majd elküldöm a díjakat msn-en. Még egyszer köszönöm a munkátokat!

Elitte honlap díj

SuperGalaxys

Kav12-től kaptam ezt a díjat, a személyes oldaláról, és nagyon köszönöm neki! :D Ezt a díjat három embernek kell továbbadni, és én őket választottam:

Kav12 - TCW Írások: Nagyon jó írásai vannak, és nem is csak CW témában. Ír egy érdekes regéynt is Ötödik Elem néven, és én többek között ezt is szívesen olvasgatom ;)

Wilwarin - Clone Wars Fansite: Szintén nagyon szeretek ide feljárni, mert egy remek kis oldal, és sok frisset meg lehet tudni a Clone Warsszal kapcsolatban. Ezért adnék neki is ilyen díjat! :D

Commander Bly és kav12 - Star Wars és Clone Wars blog: Szeretem azt hinni, hogy tájékozott vagyok Star Wars terén, ezen az oldalon azonban mindig tudok valami új hírt olvasni XD Nagyon jó blog ez is, érdekes látogatni :D

Itthon - betegen :S

SuperGalaxys

Tizenhatodikán este hazaértem Szlovéniából, tizenhetedike gyorsan elment, tegnap teljesen lebetegedtem :S MA úgy tűnt, hogy meggyógyultam, de aztán újra hányingerem lett...

Szóval remek a nyaralás utáni egészségi állapotom XD Na mindegy. Amint tudom, és kedvem lesz hozzá, megírom a New Prototype-ot. És a második évad végét, úgy teljesen XD.

süti beállítások módosítása