Saját 8. Rész: Battle Over Geonosis

SuperGalaxys

Alig írtam meg tegnap, hogy mindjárt jön az új részem, már jön is. Csak azt tudom mondani, mint az előzőnél. Egy új változat a Brain Invaders helyére. Na kezdjük is!

Harc Geonosis fölött

"A gonosz kitartó, de legyőzhető."

Poggle elfogva! Hatalmas nehézségek árán, a Köztársaság Geonosisra küldött erői legyőzték a geonosi sereg lázadó maradékát is, és elfogták a gonosz Poggle főherceget. Ahsoka Tano, Bariss Offe és Ki-Adi Mundi Jedi lovagok feladata Poggle őrizetbe vétele, és elszállítása Coruscantra, ahol bíróság elé állhat...

A titkos üzenet

Poggle főherceget éppen az egyik börtöncella felé viszik. Miután betessékelték a helyére, a két padawan és a Jedi Mester elindulnak a híd felé. Ott az egyik klón jelent valamit Mundi mesternek, közben Ahsokáék az egyik monitort figyelik. Bariss hátraszól Mundinak, mert a leadott üzenetek között van egy ellenőrizetlen is, (az amelyet Poggle küldött a csata végén a Geonosisról) de a klón kapitány úgy véli az csak egy véletlenül leadott kódsor lehet. Ki-Adi is egyetért vele, és úgy gondolja, nincs értelme ezzel foglalkozni.

 

De Grievous flottája megkapta Poggle üzenetét, és a kiborg vezér értesítette is Dookut. Hamarosan megkapja a parancsot, hogy az egész flottáját Geonosis fölé vigye. Persze ez meg is történik, és a rengeteg fregatt, valamint a Lucrehulk-anyahajók belépnek a hiperűrbe. Mikor megérkeznek a bolygó fölé, egy szempillantás alatt lecsapnak, és szétlőnek néhány kisebb hajót. A Jedi cirkálók ellenállnak. Ismét csak azt tudnám mondani, hogy 1-2 percet gyönyörködhetnénk a csatában...

Átszállás

Néhány átszállóhajó becsapódik Ki-Adiék Jedi Cirkálójába. Kommandódroidok, szuperharcik és rohamdroidok szállnak be a hajóra, és miután mindenkit legyőztek a folyosón, Grievous is csatlakozik hozzájuk. Felfelé haladnak, egészen egy liftig, ami klónkatonákat szállított a droidok elé. Grievous közéjük csap, és ő száll be a liftbe. Ahsokáék eközben szintén le akarnak menni, ám amikor kinyílik a liftajtó, Grievous már várja őket kieresztett négy fénykardjával. Összecsapnak. Ekkor láthatnánk egy kitűnő fénykardppárbajt, közben az űrcsata jeleneteit, ahogy a köztársasági hajók megtámadják a szeparatista droidvezérlőt. Közben Grievous elkábítja ellenfeleit, és elindul a börtöncella felé. Ám amikor kinyitja Poggle ajtaját, a geonosi elmenekül egy köztársasági hajóval, Grievous meg egy mentőkabinnal, és kiadja a parancsot a Köztársasági hajók szétlövésére.

A droidvezérlő elpusztítása

Erről a részről nem tudnék túl sokat írni főként csatából állna, amely 5-6 percig tartana. A Köztársasági cirkálók már lángolnak, a Resolute-nak mély lyuk tátong az oldalán, melyből lángok törnek ki, de végül egy vadászraj szétlövi az anyahajót, és ennek következtében a droidok azonnal megzavarodnak. Grievous kiadja a parancsot a taktikai droidoknak, hogy az egész flotta lépjen a hiperűrbe. AKik időben reagálnak, még elvihetnek néhány hajót, de így is nagy veszteségeket szenvednek.

Űrcsata! Ez a rész erről szól, és szerintem nagyon látványos is volna, ha megcsinálnák. De a Photoshopos képeket nézegetve, meg a szöveget olvasva, magunk elé képzelhetjük a látványt, amint a két hatalmas flotta összecsap.... Értékeléseteket várom kommentben:

Értékelésetek: 92%

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonestories.blog.hu/api/trackback/id/tr411575295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2009.12.05. 10:34:55

Szerintem nagyon jól kitaláltad :) Jobban tetszik, mint a Brain Invaders. 92% :D

Aszlam 2009.12.13. 16:03:21

hat nem tom ha ebböl rész észülne kb mint a Brain Invaders 89%

kav12 2010.04.30. 15:35:08

nekem nagyon tetszene, mivel főleg (űr)csatából állna :Đ bár sztem nem jó ötlet (már), hogy egy köztársasági géppel menekül, ugyanis még egy (vagy több) részt kezdeményez, és azt a Lucasfilm animation biztos, hogy nem csinálná meg, hogy nagyobb legyen egy ,,sorozat", mint hat rész... de ez nem változtat. Ja, és még valami. Nem hiszem hogy Grievous olyan, hogy átszálló hajókkal menjen, mint anno Ventress... elvégre benne nincs midichlorián. mind1
ezért... mondjuk: 96%

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2010.04.30. 19:14:40

@kav12: Én nem a LucasFilm Animation vagyok :P De azt nem értem,hogy hogy jönnek össze az átszállóhajók, meg a midikloriánok...?

zilllosarkany 2011.03.09. 16:43:52

@SuperGalaxys: én se, de mindegy...sokkal inkább látnék egy ilyen részt, mint a brain inadears, szeretem az űrcsatákat: 96%
süti beállítások módosítása