Saját 20. rész - New Prototype

SuperGalaxys

Itt az új rész, a New Prototype, Grievoussel, quarrenekkel, Magna guardokkal, Rexékkel, Ahsokával, Anakinnal, és klónkatonákkal ;) Élvezzétek, és értékeljétek! Jó szórakozást :P

Sorozatos győzelmek! A köztársaság

Szeparatista hajók tucatjait semmisíti

meg, köztük Grievous zászlóshajóját.

A gonosz, kiborg tábornok ezért azon-

nal leadta rendelését a quarren hajó-

gyáraknak, hogy építsék meg neki az

egyik legerősebb zászlóshajót, melyet

valaha is látott a Galaxis népe...

A titokzatos építkezés

Egy bolygó kék korongja előtt egy hajógyár lebeg. Középen egy hatalmas szárazdokkal, melet védőpajzs határol, és egy hatalmas hajó áll benne. Grievous vadásza jelenik meg a képernyő alja felől, az egyik hangfár felé repülve. Mikor leszállt a létesítményben, kipattan hajójából, és elindul egy ajtó felé. HAmarosan megérkezik a hídra, melynek közepén egy fekete szék áll, benne egy quarren ül, Xin Kom'ad. Grievous mellé lép, majd megkérdezi, hogy hogyan haladnak a felújítási munkálatok. Xin feláll, majd biztosítja a tábornoknak, hogy minden a lehető legjobb ütemben halad. Grievous bólint, és megjegyzi, hogy Xin hatalmas jutalomra számíthat, ha befejezi a munkálatokat az új hajóján. De persze azt is hozzáteszi, hogy kudarc esetén viszont hatalmas büntetésben részesül. Xin erre kijelenti, hogy a Láthatatlan Kéz még határidő előtt elkészül, ráadásul a fontosabb munkálatokat már két standard napon belül befejezik, és akkor Grievousé lehet minden idők legjobb zászlóshajója.

Eközben a Resolute-on, Anakin hologramon keresztül beszélget Obi-wannal. Ahsoka is mellette áll, és figyeli a beszélgetést. Kenobi megjegyzi, hogy szerinte valami készülődik a quarrenek hajógyárainál. Anakin bólint, és még azt is hozzáteszi, hogy több, a flottája által elfogott Szeparatista teherhajó navicomputerét programozták abba az irányba. Obi-wan ezt is megerősíti, valamint mondja, hogy a Hírszerzés adatai is erre mutatnak. Anakin azt mondja, jó lenne utánajárni a dolognak. Ahsoka ellenzi ezt, mivel az olyan állomásoknak fejlett védelmi fegvyerzetük van. SKywalker viszont rájön a megoldásra, eszébe jut a Twillight 2, melyet felszereltek álcázógenerátorral is. Obi-wan persze azonnal kitalálja, mire gondol egykori tanítványa, és még mielőtt szóhoz jutna, Anakin maga mellé inti Rexet, és osztagát, majd padawanjával és a klónokkal együtt kifelé indulnak az ajtón.

A hangárban Anakin egy klón hajókapitánnyal beszél. Megmondja neki, hogy amint szól, jelenjen meg a hajógyárnál, és vegye fel őket, valamint küzdjön meg az ellenséges hajóval, ha úgy alakul. A kapitány bólint. Ekkor szól Rex, hogy a Twillight 2 készen áll az indulásra. Skywalker biccent a kapitánynak, majd elszalad a gép felé. A vezérlőben Ahsoka már várja. Mikor leül a pilótaülésbe, a padawan a műszerfal felé fordul, és elkezdi betáplálni a koordinátákat. Anakin kiirányítja gépét a Resolute háti hangárjából, majd begyújtja a hiperhajtóművet, majd lehagyják a fényt.

Behatolás

A Twillight 2 hamarosan kilép a hiperűrből, és azonnal álcázásba kapcsol. Anakin óvatosan kormáynozza a hajógyár felé. Mellette Ahsoka és a klónok is feszülten várakoznak. Hamarosan kieresztik a leszállótalpakat, és Anakin leteszi gépét a fémpadlóra. A hangárban négy droid őr van. A leszállás pillanatában az egyik megszólítja a mellette lévőt, hogy nem hallott-e valamit. A megszólított csóválja a fejét, és megjegyzi, hogy társának meg kéne nézetnie a hangérzékelőit. Ekkor azonban ő is meghall valamit. Hirtelen, látszólag a semmiből előugrik Rex és mindkettejüket szétlövi. A túloldalon Ahsoka jelenik meg és levágja a megmaradottakat. Anakin int a tanítványának, majd szól a klónoknak, hogy kövessék.

Az állomás hídján az egyik quarren szól Xinnek és Grievousnek. Megmutatja a B-2-es hangár biztonsági kamerájának képét. Ott látszik a kiiktatott droidok fémteste. Xin megjegyzi, hogy ezek szerint köztársaságiak vannak az állomáson. Ezért azonnal riadóztat. Grievous alaposan szemügyre veszi a droidok testét a képen, és megállapítja, hogy kettővel fénykarddal végeztek, szóval Jedik vannak itt. Azonnal elindul abba az irányba. 

Anakinék hamarosan egy elágazáshoz érnek. A falban van egy számítógép, így Rex azonnal utasít egy technikust, hogy töltse le az állomás térképét. Ekkor dobogás hangját hallják, Anakin és Ahsoka felvonják a fénykardjukat. A klónok is készítika  fegyverüket. A folyosókból masírozó szuperharci droidok jelennek meg, és tüzet nyitnak a jedikre. Azok a klónokkal együtt védekeznek. Ahsoka és Anakin előretör, több klónnal az oldalukon. Rex egészen közelről lövi szét a szuperharcik szemét, hogy azok megvakuljanak. Egy droidgránát is repül a gépek közé, melyek szépen lassan elfogynak. Sajnos a véres csatát csak Denal, Rex, a jedik és a technikus élte túl, aki szerencsére le is tudta tölteni a térképet. Kivetíti a képet. Az alapján megtudják, hogy az elágazás mindkét folyosója a szárazdokkba visz, csak épp két különböző pontjára. Megbeszélik, hogy különválnak. Ahsoka Denallal és a technikussal a rövidebb úton megy, a baloldali folyosón, Anakin pedig Rexszel a jobboldalin. Mindegyikőjük viszi magával a protontölteteket, hogy felrobbanthassák az épülő hajót. Elindulnak. 

Ahsoka hamarsoan egy szélesebb folyosóra ér, mely a szárazdokkhoz vezet. Ekkor ismét lábdobogás hallatszik, és megjelenik két magna guard. Ahsoka gyorsan kardot ránt, a klónok is fegyverükhöz kapnak, de a teknikust fejbe csapja a droid. Denalt megvédi AHsoka pengéje. A túloldalról érkező testőrdrooid megrázza Denalt, aki gyorsan arrébb vetődik, de elejti a fegyverét. Odakúszik, és fejbe lövi a magna guardot. Ám az ezután is vígan pörgeti a botját... Ahsoka elrúgja magától a droidot, majd a falnak taszítja. Ezutábn magához húzza, és félbevágja. Denal is elintézi a magáét egy jól irányított sorozattal. A padawan ezután megjegyzi, hogy ilyen jól kiképzett magna guardok csak egyvalakinek vannak. Ekkor a folyosón megjelenik Grievous, és megjegyzi, hogy ezt dicséretnek veszi.   

Ahsoka azonnal megugrik a kiborg felé, aki két fénykardot aktivál. Ezután. Mindkét karja kettéválik, és még két penge jelenik meg. Grievous mind a néyg karjával indít egy támadást, melyeket AHsoka nagynehezen megállít. Ezután az Erőt is használva ellöki magától a kiborgot, aki azonban újra támad. Ahsoka ismét küzd vele, majd mikor mind a négy kardot megakasztotta, bólint Denalnak. Az egy lövést ad le, mely Grievous hátán szikrázik. A kiborg dühösen megfordul, s ez elég Ahsokának ahhoz, hogy a távolba taszítsa. Ezután Denallal az oldalán gyorsan megerednek a szárazdokk felé. Grievous feltápászkodik, és dühösen néz utánuk. Ahsoka beér a szárazdokkba. A Láthatatlan Kéztől energiapajzsok választják el a magas mennyezetű, széles folyosót. A teremhez képest kis ajtó előtt Ahsoka feláll, és vár ellenfelére. Az ajtón hamarosan ki is vágódik Grievous. Oroszlán módjára átlendül Ahsoka fölött, majd aktiválja fénykardjait. SZerencsérelány időben reagál, így meg tudja magát védeni. Ismét harc bontakozik ki.

Anakinék a folyosón szaladnak, őket nem érte támadás. Mikor kiérnek az ajtón, ameglátják a harcoló Grievoust és Ahsokát. Gyorsan elkezdenek rohanni feléjük. Közben a jedi hívja a klónkapitányt, akivel a hangárban beszélt, hogy hozhatja a cirkálóját. Hamarosan fel is bukkan a Venator-osztályú csillagromboló, és tüzet nyit az állomásra. A harcolók lába alatt megremeg a padló. Grievous a túlerőt, az állomás pusztulását látva, (meg hogy Anakinnal a Sithek Bosszújában találkozzon először közelről... XD) úgy dönt, inkább menekülőre fogja a dolgot. Arrébb üti Denalt, fénykardjával belevág a mellettük lévő pajzs fémkeretébe, majd átugrik a Láthatatlan Kézre. Bemászik egy zsilipkapun, majd a hídra rohan. Kiadja a parancsot az indulásra. A pilótadroid szól neki, hogy még le van zárva a szárazdokk. Grievous erre azt válaszolja, hogy akkor kinyitják. A droid megnyom pár gombot, mire a Láthatatlan Kéz ágyúi tüzet nyitnak a körülöttük lévő plazmagenerátorokra.

A szörnyeteg felébred

Közben a hídon Xin teljesen össze van zavarodva. Mikor azt a hírt is megkapja, hogy a Láthatatlan Kéz elindult, végképp összeomlik. A híd mellé kék töltények záporoznak, majd hirtelen összeomlik, a pusztulásba taszítva Xint.

A köztársasági cirkálón a kapitány kapcsolatba lép Anakinnal. Ő épp a sebesült Denalt támogatva halad a hangár felé. Mondja, hogy készüljenek a Twillight 2 fogadására. A kapitány bólint. Ekkor jelentik neki, hogy a Láthatatlan Kéz elhagyta a szárazdokkot, és feléjük tart. A hatalmas hajó hídján Grievous kiadja a parancsot a tüzelésre. A Láthatatlan Kéz pajzsai elynelik a kék lövedékeket, de az általa lőtt vörösek, és a torpedók átszakítják a Venator védőhálóját.

Közben felszáll a Twillight 2. A hídon Anakin látja, ahogy a Láthatatlan Kéz felszabdalja  acirkálót. A kapitánytól még kap egy utolsó üzenetet, majd egy fényes detonáció után az egész cirkáló darabokra robban. A jedi a kis hajóval gyorsan elszáll a Láthatatlan Kéz mellett. A hídján érzékelik őket, de mikor a droid jelenti GRievousnek, bekapcsolják az álcázást. Anakin megjegyzi, hogy ez a hajó még sok gondot fog okozni nekik, majd begyújtja a hajtóműveket, és hiperűrsebességre kapcsol.

A szörnyeteg felébredt

Erről a részről nem tudnék sokmindent mondani, fölöslegesen írni unalmas sorokat pedig nem akarok, úgyhogy csak annyit mondok: értékeljétek! Vajon ki lesz az első? :D

Értékelésetek: 91%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonestories.blog.hu/api/trackback/id/tr882172544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kav12 2010.07.24. 12:36:35

Szia! Nagyon jó lett szerintem, és ötletes :Đ Tetszik az egész rész, mert sehol sem unalmas... csak egy bajom van vele: Xin halála... kicsit összezavarodott? Csak azért, mert a jedik bejutottak a Láthatatlan Kéz mellé? Eddig is tudta, hogy oda tartanak... na, mindegy. Remek rész volt:
90%

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2010.07.24. 12:39:36

Szia! Szerintem is nagyon jó lett, szépen és részletesen leírtad :D Sejtettem, hogy a Láthatatlan Kéz lesz a lényeg, szóval az enyémben gyorsan kicseréltem azt egy másik hajóra, a Láthatalan Kéz prototípusára XD
És végre valaki úgy hal meg, hogy nem megölik, hanem összeomlik alatta egy híd :P Mindent összefoglalva nagyon jó :D
92%

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2010.07.24. 13:01:32

@kav12: A LÁthatatlan Kéz, amit alattam építenek, hirtelen elkezdi lőni a szárazdokk oldalát... Ez azért kicsit furcsa XD
Bejegyezlek mindkettőtöket!

kav12 2010.07.24. 13:28:31

Ja tééényleg! Jó, most már leesett... én máshogy érterlmeztem azt, hogy kinyitják a szárazdokkot, de ez Grievousre vall :Đ

kav12 2010.07.24. 13:30:21

Egyet viszont hadd mondjak :Đ
Csak akkor lenne igazságos ez a 'verseny', amit csak úgy játszunk, hogyha Wil csak a következő héten (azaz hétfőn) tehette volna fel a részt, te napi egyet, és én meg napi kettőt :P mindannyian egy nap végeznénk xĐĐ

zilllosarkany 2011.03.13. 22:35:07

Nagyon joooooo
Mondjuk a LK kicsit a malevolenxere emlekeztet, de nem annyura...
Jo kis resz volt, grat gozzá
93%
süti beállítások módosítása