Frissítés

SuperGalaxys

Tehát, eljutottam az évadnak nagyjábóla  negyedéig, és az őszi szünetben lehet, hogy lesz egy duplapremier, de hogyha nem is, néhány részt biztos hozni fogok, mivel most van jó sok kedvem az íráshoz :D

A következő két rész az Ice and Snow duológia lesz, melynek még majd szeretnék egy trailert is. Lesz benne fénykardpárbaj, visszatér Ass' hessian, újra láthatjuk Anakint és kedvenc idegesítő togruta padawanunkat, Ahsokát :P (nálam annyira mondjuk nem idegesítő szerintem :P). Ezenkívűl itt elsz Rex is, és még két meglepetés szereplő. A részben nem lesznek zombik, wampák, whillek, szellemek, és csótányok sem.

Valamint újracsináltam két részikont, nézzétek meg ;) Ezenkívül lehet, hogy hamarosan új társoldalakkal is gazdagodunk, de erről majd később. Addig si az Erő legyen veletek.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonestories.blog.hu/api/trackback/id/tr432402580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása